"ORLICE" IMAJU OSIGURAN PLEJ-OF: Fudbalerke Srbije ubedljive protiv Slovačke u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo

S. R.

04. 06. 2024. u 20:29

„POKEROM“ je obezbeđena jedna od prve tri pozicije u grupi i plej-of za plasman za EP 2025. u Švajcarskoj. Ženska selekcija Srbije ubedljivo je trijumfovala protiv Slovačke u gostima – 4:0.

ОРЛИЦЕ ИМАЈУ ОСИГУРАН ПЛЕЈ-ОФ: Фудбалерке Србије убедљиве против Словачке у квалфикацијама за Европско првенство

FOTO: FSS

Raposdiju „orlica“ pokrenula je igračica Bajern Minhena Jovana Damnjanović u 35. minutu, a u drugom delu naše dame su samo potvrdile da su mnogo bolje od rivalke golovima Tajle Džej Vlanić u 55, Miljane Ivanović u 87. i Nine Matejić u 90+4.

Pulenkama Dragiše Zvečevića preostaje još dva meča u julu protiv Izrela, ali i Škotske u u dueli koji će najverovatnije odlučivati o prvom mestu u grupi i plasmanu u A diviziju Lige nacije u narednom ciklusu.

Tabela: Škotska 10, Srbija 10, Slovačka 3, Izrael 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura