TERZIĆ DOČEKAO ZVEZDINE "ORLIĆE": Imao je važnu poruku za njih posle nesrećnog poraza u polufinalu Evropskog prvenstva

Novosti online

05. 06. 2024. u 15:24

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od ekipe Portugala 3:2 u polufinalu Evropskog prvenstva za kadete održanom na Kipru, a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dočekao je momke iz selekcije koji brane crveno-bele boje.

ТЕРЗИЋ ДОЧЕКАО ЗВЕЗДИНЕ ОРЛИЋЕ: Имао је важну поруку за њих после несрећног пораза у полуфиналу Европског првенства

FOTO: FK Crvena zvezda

On im je poruči da nastave sa radom, i da je siguran da će onda ostvariti svoje ciljeve.

– Samo tako nastavite. Ponosni smo na vas i vi ste blago Crvene zvezde. Zaista ozbiljno računamo na vas u budućnosti. Pokazali ste se protiv ozbiljnih protivnika na međunarodnoj sceni i dokazali da imate kvalitet i veliki potencijal. Nekolicina vas je priključena prvom timu, neki su već debitovali, i već znaju koje su obaveze. Od ostalih takođe mnogo očekujemo i zaista će sve zavisiti samo od vas. Dobićete priliku mnogo brže nego što očekujete. Nastavite da budete vredni i radni i da slušate Jelića. Veoma brzo ćete preći u prvi tim –  rekao je kadetima Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Direktor omladinske škole Nikola Jelić je takođe pohvalio momke.

- Čestitam reprezentaciji, Lazetiću i Damjanoviću, kao i svim igračima koji su učestvovali na turniru. Veliki uspeh za srpski fudbal, kao i za nas u Zvezdi, s obzirom na to da smo imali 10 reprezentativaca, uz Đorđevića iz našeg Grafičara. Mogli smo da odemo i korak dalje, ali postoje određeni problemi koje mi unutar mlađih kategorija u Srbiji moramo da rešimo. Ne sme da se dešava da padamo u završnici, te da na takav način gubimo od Češke i posle od Portugala. Treba svi da izvuku pouke iz ovoga, ali to ne menja činjenicu da je ovo veliki uspeh za srpski fudbal - počeo je Jelić.

Zahvalio se i rukovodstvu na dočeku Zvezdinih bisera.

- Hvala rukovodstvu kluba što su odlučili da obeleže današnji dan i tako odaju priznanje Zvezdinoj akademiji. Mislim da će i momcima ovo ostati u sećanju kao veliki znak pažnje. Imamo izuzetno talentovanu decu, i mislim da svi naši igrači mogu da igraju na visokom nivou, ali moraju da nastave da se razvijaju na pravi način - zaključio je Jelić.

Vuk Roganović je rekao da je prezadovoljan uspehom.

- Prezadovoljan sam ostvarenim uspehom i načinom na koji smo predstavljali Zvezdu i Srbiju. Velika je ovo škola za nas, i drago mi je što smo imali priliku da igramo protiv najkvalitetnijih reprezentacija u Evropi i da vidimo gde smo u odnosu na njih. Sreća nas nije poslužila i iskreno žalim za finalom - počeo je Roganović.

Aleksa Vasilić je izdvojio da mu je u najlepšem sećanju asistencija protiv Austrije.

- Svaku utakmicu sam pružao maksimum i mislim da je to dobro izgledalo. Izdvojio bih asistenciju protiv Austrije kao moj najbolji potez na prvenstvu. Zadovoljan sam načinom na koji sam predstavljao Srbiju, ali i Zvezdu. Sve ovo je jak vetar u leđa za ono što sledi - rekao je Vasilić.

Vasilije Kostov je rekao da ekipa nije imala sreće.

- Celo prvenstvo smo igrali odličan fudbal i mislim da je nedostatak sreće presudio protiv Portugala. Hvala upravi kluba na lepom dočeku i na sjajnim savetima koje su nam dali. Znače mi pogoci koje sam postigao i dodatno me motivišu da u narednom periodu budem još bolji - istakao je Kostov. 

Selektor Jovan Damjanović je u selekciji imao čak šest igrača crveno-belih, kao i jednog iz Zvezdine filijale ekipe Grafičara.

BONUS VIDEO: GOL ZA GOLOM NA DERBIJU: Olajinka primio loptu na grudi, pa poslao projektil u mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!