JEZIVE PRETNJE BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE! Posle Nemanje Bjelice fudbaler našao nove žrtve

Novosti online

06. 06. 2024. u 09:22

Nekadašnji fudbaler Nikola Petković uhapšen je u Beogradu zbog ugrožavanja sigurnosti i mučenja dečaka, prenosi Blic.

ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ БИВШЕГ ИГРАЧА ЗВЕЗДЕ! После Немање Бјелице фудбалер нашао нове жртве

Foto: Printskrin/Instagram

Kako piše pomenuti portal, 30. maja ove godine na Savskom vencu, nakon što su se sukobile dve grupe osnovaca, Nikola Petković je na mestu događaja dečaku izrekao niz uvreda i pretnji koje su se odnosile na njega i njegovu porodicu.

"Naći ću te i ubiti"

- Govorio mu je: "Kada budeš punoletan, naći ću te i ubiti, tvog oca i majku, je*aću ti sestru ili brata". Na taj način vređao je dostojanstvo čoveka - kažu iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

On će biti saslušan u naredna 48 sata.

Inače, protiv Nikole Petkovića je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nedavno podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog sumnje da je učinio krivično delo - ugrožavanje sigurnosti na štetu Nikole Bjelice.

Podsetimo, napad na Nemanju Bjelicu dogodio se 3. februara u jednoj dečjoj igraonici u tržnom centru. Incident je snimljen sigurnosnim kamerama, a na njima se vidi kako Bjelica sedi sam za stolom kada mu prilazi Petković i nešto govori.

Zatim, kako se vidi na snimku, Petković odlazi pa se vraća i stoji pored Bjelice dok u rukama drži makaze.

Kako smo pisali, Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima: "Gde si, Indijanac, j..... ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu", bile su reči koje su čuli svedoci.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije