ISTORIJSKI USPEH: Klub malog fudbala FON Banjica prvi put postao prvak Srbije u futsalu

N. I.

06. 06. 2024. u 14:04

ISTORIJSKI uspeh ! U sredu uveče završena je finalna serija Futsal lige Srbije. Novi šampion države je FON Banjica koji je posle velike borbe savladao Loznicu.

ИСТОРИЈСКИ УСПЕХ: Клуб малог фудбала ФОН Бањица први пут постао првак Србије у футсалу

FON Banjica

FON Banjica je u finalnoj seriji posle majstorice bio bolji od Loznice ukupnim rezultatom 3:2. Tim sa zapada Srbije je prvi stigao do “brejka” u finalnoj seriji, ali je potom FON Banjica vezala dve pobede i povela sa 2:1. Četa Igora Šoša je imala prednost i u četvrtom meču igranom u Lagatoru, ali je Loznica pobedom 3:2 izborila majstoricu.

Meč je odigran u sredu u SC Voždovac, a FON Banjica je u majstorici slavio 3:1. Meč je odigran pred 1.200 navijača. Domaćina je u vođstvo doveo Pešić golom iz penala u 19. minutu. FON Banjica je prednost duplirala početkom drugog poluvremena kada je velemajstor Kocić uposlio Šljukića, a ovaj pogodio – 2:0. Sve je bilo jasno pred kraj meča kada je Loznica krenula na sve ili ništa, igrala bez golmana u polju, a legendarni Kocić iz svog kaznenog prostora pogodio prazan gol za 3:0. Loznica je do kraja mogla samo da ublaži poraz na 3:1, ali ne i da spreči veliko slavlje na Banjici.

Veliko slavlje "fonovaca" je odmah posle meča nastavljeno na platou ispred Sportskog centra Voždovac na Banjici, kada je velikim vatrometom do duboko u noć obeležen ovaj veliki uspeh.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)