ZVEZDA DOVODI REPREZENTATIVCA PANAME: Crveno-beli pronašli krilo u Portugalu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

07. 06. 2024. u 21:44

CRVENA zvezda je do sada dovela dvojicu fudbalera - Luku Ilića i Nemanju Stojića, a klub sa stadiona "Rajko Mitić" bi uskoro mogao da dobije još jedno pojačanje.

ЗВЕЗДА ДОВОДИ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ПАНАМЕ: Црвено-бели пронашли крило у Португалу

Foto: EPA-EFE/MANUEL FERNANDO ARAÚJO

Kako prenosi "Sport klub", crveno-beli će dovesti reprezentativca Paname i člana Famalikaa Pumu Rodrigeza. Ističe se da će šampion Srbije morati da plati obeštećenje, pošto ovaj krilni napadač ima još dve godine ugovora sa portugalskim klubom. Njegova vrednost procenjena je na 2.000.000 evra.

Puma je u tek završenoj sezoni odigrao 23 utakmice u šampionatu Portugala i ostvario je učinak od jednog gola i pet asistencija. Za repezentaciju nastupio je na 44 meča i četiri puta se upisao u strelce.

On je veoma mlad stigao u belgijski Gent, ali tu nije uspeo da se izbori za ozbiljniju ulogu. Potom je otišao u hrvatsku Istru, da bi nakon toga potpisao za Alaves.

Pre dolaska u Famalikao bio je deo Luga i Sporting Hihona. Najbolje se snalazi na levom krilu, ali može da igra i na drugoj strani terena, a odlikuje ga brzina i snaga.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)