HAOS U BORBI ZA SRPSKU LIGU: Bivši kapiten Zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Kovačević isključen zbog izliva besa (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

09. 06. 2024. u 16:08

NEKADAŠNjI kapiten FK Crvena zvezda Nenad Kovačević bio je učesnik incidenta na meču beogradske lige između njegovog Šušnjara 1977 i Prve iskre Barič.

ХАОС У БОРБИ ЗА СРПСКУ ЛИГУ: Бивши капитен Звезде и репрезентативац Србије Ненад Ковачевић искључен због излива беса (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/Fudbalski savez Beograda

Bivši fudbaler aktuelnog šampiona Srbije na klupi Šušnjara je od 2024. godine. 

Kovačevića je iz takta izbacila odluka sudije Marka Bure da ne svira jedanaesterac nakon pada jednog fudbalera u šesnaesteru rivala, te je popularni Piksi ljutito ušao u teren kako bi negodovao zbog odluke delioca pravde. 

Kada se vratio do aut linije, glavni sudija meča je prišao i pokazao mu crveni karton posle čega je krenula verbalna razmena.

Meč je imao težinu jer je igran u sklopu baraža za dopunu Srpske lige Beograd, pa je Kovačević možda i zbog toga bio dodatno pod tenzijom.

Isključen je ne samo zbog ponašanja prema sudiji, već i zbog toga što je, u besu posle nedosuđenog penala, za koji je bio ubeđen da je postojao, šutnuo snažno neki predmet pokraj klupe (u TV snimku koji sledi ne vidi se tačno koji).

Pored Bure, prvi pomoćni sudija bio je Dejan Božović, drugi Dimitrije Poznanović, četvrti sudija bio je Petar Peković, delegat Srbobran Ilić, a posmatrač suđenja Željko Mohora. 

*** 

Imajući u vidu da video-sadržaj koji sledi sadrži vulgarnosti, tačnije audio-zapis psovki koje je koristila publika, upozoravamo gledaoce na neprijatnosti koje mogu čuti ako budu emitovali ovaj snimak uz aktivirani ton.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)