"SIGURNO ĆEMO ODBITI POZIV": Ančeloti ljut na Fifu

Novosti online

10. 06. 2024. u 11:01

Fudbaleri Real Madrida osvojili su Ligu šampiona pošto su prvog juna u Londonu u finalu ovog takmičenja pobedili Borusiju Dortmund sa rezultatom 2:0.

СИГУРНО ЋЕМО ОДБИТИ ПОЗИВ: Анчелоти љут на Фифу

FOTO: Tanjug/AP

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti rekao je da madridski klub ne želi da igra na predstojećem Svetskom klupskom prvenstvu.

Madridski tim je kao evropski šampion automatski izborio plasman na Svetsko klupsko prvenstvo, koje će biti održano od 15. juna do 13. jula naredne godine u SAD.

Na ovom turniru trebalo bi da učestvuju 32 kluba.

- FIFA može da zaboravi na nas. Jedna utakmica Reala vredi 20 miliona evra, a FIFA planira da to bude premija za ceo turnir. To je baš loše, nećemo da učestvujemo na Svetskom prvenstvu. Igrači i klubovi odbijaju da igraju na ovom Svetskom prvenstvu. Nećemo da budemo jedini klub koji će da donese ovakvu odluku. Sigurno ćemo odbiti poziv - rekao je Ančeloti za italijanski dnevnik "Il đornale".

BONUS VIDEO Da li je Stamenić bio u ofsajdu?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili