GASI SVE! Neobične mere u taboru Engleske, prvog rivala Srbije na EURO 2024

N. I.

16. 06. 2024. u 17:55

ČELNICI Fudbalske federacije Engleske i stručni štab "Gordog Albiona" uveli su neke neobične i rigorozne mere ponašanja za svoje fudbalere tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

ГАСИ СВЕ! Необичне мере у табору Енглеске, првог ривала Србије на ЕУРО 2024

Foto Shutterstock

Naime, prema pisanju britanskih medija, selektor Geret Sautgejt je u dogovoru sa članovima svog stručnog štaba je prvo obavestio kapitena Harija Kejna, a zatim i sve ostale reprezentativce da će im tokom trajanja šampionata biti zabranjeno da koriste društvene mreže na svojim mobilnim telefonima i ostalim elektronskim uređajima.

Takođe, igračima Engleske je zbog bezbednosnih, ali i ostalih razloga savetovano da ne koriste "onlajn" komunikaciju ili "uživo prenose" nekih svojih aktivnosti.

Jedan od povoda za ovakvu vrstu "sankcija" je jedno negativno iskustvo koje je selekcija Nemačke imala na Mundijalu u Rusiji 2018. godine. Tada su "panceri" kao aktuelni svetski prvaci stigli na Svetsko prvenstvo, a ispali su sa njega odmah posle grupne faze takmičenja.

Kasnije su mediji otkrili da je jedan od glavnih razloga bilo korišćenje video igrica skoro kompletnog tima do ranih jutarnjih sati.

Podsetimo, Engleska svoj prvi meč na EURO 2024 igra protiv Srbije, večeras u 21 sat, uz prenos uživo na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)