VRHUNSKA ISHRANA ČEKA "ORLOVE" U NEMAČKOJ: Kuvar Miroslav deo ekspedicije FSS u Nemačkoj

N. Iljukić

13. 06. 2024. u 15:34

DOBRE navike se ne menjaju. Fudbalska reprezentacija Srbije će na EP u Nemačkoj imati vrhunske uslove, kao i preostale 23 nacionalne selekcije. U trening kampu "orlova" u Augzburgu, uz igrače, stručni štab, selektora Stojkovića i ostale ljude iz naše ekspedicije, biće i čovek bez kojeg je godinama nezamislivo bilo koje važnije putovanje.

ВРХУНСКА ИСХРАНА ЧЕКА ОРЛОВЕ  У НЕМАЧКОЈ: Кувар Мирослав део експедиције ФСС у Немачкој

FOTO: FSS

To je Miroslav Nađ, odavno omiljeni šef kuhinje iz Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Ovaj sjajni kuvar će, kao i na Mundijalu u Kataru 2022. da brine o kvalitetnoj ishrani naših. Domaćin se u svom, preciznom i ažurnom, nemačkom stilu potrudio da isporuka svežih namirnica bude nešto nalik nabavci za restorane sa najvećim brojem zvezdica, dostojno tretmanu koji bi trebalo da imaju najbolji fudbaleri Evrope.

Odavno je poznato da doručak, ručak i večera za reprezentativce Srbije, podsetimo njih je na Piksijevom spisku 26, ne može da prođe bez 30 kilograma mesa. Dnevno se potroši i oko 100 jaja, desetak kilograma različitih testetina, a na raspolaganju će igračima biti i neograničena količina voća.

Šef kuhinje Miroslav Nađ će da nadgleda pravljenje svakog obroka, a jedna od zanimljivijih namirnica koju obožavaju fudbaleri Srbije je - med. Već godinama ga stavljaju u skoro svaki doručak ili užinu, pa se dnevno potroši i nekoliko tegli ovog zlatnog pčelinjeg proizvoda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD