STANOJEVIĆ PREDSTAVLJEN: "Želim da završim započeti posao"

Novosti online

13. 06. 2024. u 14:34

Novi trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas da je odlučio da se vrati u klub iz Humske zato što želi da završi započeti posao.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕДСТАВЉЕН: Желим да завршим започети посао

FOTO: FK Partizan

Stanojević je danas zvanično predstavljen kao novi trener fudbalera Partizana. On je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor.

 - Svakoga zanima razlog zašto sam se vratio. Prva stvar je što nisam završio započeti posao, otišao sam u jednom trenutku gde po mojoj proceni mislim da sam pogrešio. Žao mi je što sam otišao. Imam izazov da posao završim - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Dodao je Stanojević da će biti pojačanja.

 - Druga stvar, naravno, kao svaki trener imam svoju ambiciju, izazov i ovo je jedan veliki izazov za mene, kada vas zove Partizan, morate da razmislite. Nisam imao predstavu da ću se vratiti. Pre nekoliko dana smo prvi put stupili u kontakt, generalno ni na kraj pameti nije bilo da ću se vratit. Kada vas Partizan zove, morate da razmišljate o tome, izazov broj jedan. Druga stvar je to da u razgovorima postoje uveravanja da ćemo biti pojačani u svim strukturama kluba i igračkom i rukovodećim, što je važno, da budemo na svim nivoima - dodao je novi trener Partizana.

On je podsetio da je ugovor sa klubom iz Humske potpisao na tri godine.

 - Srećan sam, zato sam potpisao na tri godine, ne kao ranije, jer mislim da je potrebno vreme da se neke stvari urade. Ovog puta idem do kraja. Idem do kraja, svi zajedno, nadam se sa što više navijača - rekao je Stanojević.

Partizan je akutelnu sezonu završio na drugom mestu, i očekuju ih kvalifikacije za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?