SPREMNI ZA MITRA I VLAHOVIĆA: Golman Engleza DŽordan Pikford izdvojio naše napadače kao najopasnije

Novosti online

15. 06. 2024. u 14:52

I PTICE na grani znaju odakle vreba najveća opasnost iz srpske reprezentacije, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović biće glavne pretnje po čuvare mreža Engleske, Slovenije i Danske. Prvi koji će probati da uštopuje raspucane "orlove", biće Džordan Pikford, prvi izbor Gereta Sautgejta, selektora Albiona za poziciju među stativama. Golman Evertona, govoreći na konferenciji za medije engleskog tima, poručuje da će za zaustavljanje Mitra i Vlahovića biti neophodan trud čitave ekipe.

СПРЕМНИ ЗА МИТРА И ВЛАХОВИЋА: Голман Енглеза Џордан Пикфорд издвојио наше нападаче као најопасније

Tanjug/AP

-Mitrović je kvalitetan igrač, Vlahović je takođe na top nivou. Njih dvojica su kvalitetni individualci u dobrom timu. Moramo da budemo spremni za njih dvojicu, svaki pojedinac da pruži svoje najbolje izdanje kako bi ih zadržali. Neophodno je da ozbiljno pristupimo utakmici i ostvarimo rezultat - kazao je Pikford.

Na poslednjih sedam utakmica, Engleska je samo dva puta sačuvala svoju mrežu netaknutom. Pikford smatra da će defanzivna stabilnost uslediti kako turnir krene.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Igrali smo protiv sjajnih protivnika, ali ključno za osvajanje turnia će biti da ne primamo golove. Za nas je najbitnije da mreža ostane sačuvana, kada dođe nedelja, bićemo spremni - dodao je Pikford.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!