KOJI ĆE IMATI LEPŠI DEBI? Selektori Ukrajine i Rumunije prvi put na velikim takmičenjima

Novosti online

17. 06. 2024. u 12:00

EDVARD Jordanesku i Sergej Rebrov će današnji dan i prvu utakmicu grupe E na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj (15.00) između Rumunije i Ukrajine, pamtiti ceo život. Obojici će to biti selektorski debi na jednom velikom velikom takmičenju i prilika da se sa tri ili jednim bodom približe prolasku u drugi krug takmičenja.

КОЈИ ЋЕ ИМАТИ ЛЕПШИ ДЕБИ? Селектори Украјине и Румуније први пут на великим такмичењима

Foto: Profimedia

Poseban kuriozitet je pristuan u slučaju Rumuna Jordaneskua, koji će postati prvi stručnjak kraj klupe naših istočnih komšija na Evropskom prvenstvu nakon svog oca Angela koji je Rumuniju predvodio na kontinentalnoj smotri 2016.

- Ovo su jedinstvena i divna vremena. Vremena za koja se svaki trener priprema, radi i sanja. Ovo je ostvarenje sna, sjajno je što smo se kvalifikovali posle toliko vremena i želimo da ovaj trenutak traje što je duže moguće. Posle osam godina, vratili smo se među elitu i to smo želeli. Uz pažljivu selekciju, mnogo proučavanja, analize, puno truda, ozbiljnosti - uspeli smo da sastavimo sjajan tim, pun potencijala - nadahnut je Jordanesku.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Profimedia

SNOVI Sergij Rebrov

Dok rat i dalje besni na delovima njihove teritorije, Ukrajinci, koji su na EP stigli u dramatičnom maniru kroz baraž, žele da obraduju svoju naciju i sve ljude koje ih bodre.

- Svi naši protivnici na EP su veoma teški i rumunski tim je uspeo da osvoji prvo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi. Ali mislim da moramo da se koncentrišemo na sopstveni učinak. Možda ne predstavljaju vrhunske timove, ali svi njihovi fudbaleri igraju u inostranstvu ili u Rumuniji - kaže Rebrov.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči