NAVIJAČKIM KORACIMA: Crvena zvezda i Olimpijakos se odlučili na nesvakidašnji potez - "bratimljenje"

Novosti online

17. 06. 2024. u 18:40

Zvezdine najvatrenije pristalice, "Delije", i navijači Olimpijakosa, "Gejt 7", već decenijama grade bratske odnose, a sada su se na to odlučili i sportski kolektivi koji su im u srcima.

НАВИЈАЧКИМ КОРАЦИМА: Црвена звезда и Олимпијакос се одлучили на несвакидашњи потез - братимљење

FK Olimpijakos

Naime, Sportsko društvo Olimpijakos i Sportsko društvo Crvena zvezda, kao kolektivi afirmisani na evropskom i svetskom nivou, "saglasno utvrđuju da se njihove delatnosti, opredeljenja i vizije podudaraju u sferi sporta, sportskog okruženja na domaćem i međunarodnom nivou, a u funkciji opšteg dobra i javnog interesa".

Upravo zbog toga Sportsko društvo Olimpijakos i Sportsko društvo Crvena zvezda će potpisati Memorandum o saradnji.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Svečani čin potpisivanja Memoranduma o saradnji će biti održan u utorak 18. juna 2024. godine u 13 časova u Medija centru FK Crvena zvezda na stadionu „Rajko Mitić“.

- Crvena zvezda i Olimpijakos dugi niz godina imaju prijateljske odnose i nikada nećemo zaboraviti 12. novembar 1994. godine kada su naši grčki prijatelji bili prvi gost na „Marakani“ posle delimičnog ukidanja sankcija. - ističu u Ljutice Bogdana 1a.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)