ODLAZAK LEGENDE: Slavni španski fudbaler napustio Sevilju

N. I.

17. 06. 2024. u 13:31

SLAVNI fudbaler Serhio Ramos, nekadašnji kapiten Real Madrida i reprezentacije svoje zemlje nije više član Sevilje. I kratkom saopštenju Sevilje upućuje se zahvalnost Ramosu za sve šta je učinio za klub u kojem je počeo svoju profesionalnu karijeru 2003. godine.

ОДЛАЗАК ЛЕГЕНДЕ: Славни шпански фудбалер напустио Севиљу

FOTO: EPA-EFE/ZIPI ARAGON

- Sevilja želi da se zahvali na maksimalnoj posvećenosti koju je Serhio Ramos pokazao u prethodnoj sezoni i želi mu puno sreće u sledećem profesionalnom izazovu - saopšteno je na sajtu kluba u kojem je i dalje pod ugovorom reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj.

Ramos (38) je prošle sezone u svim takmičenjima odigrao 37 utakmica i postigao sedam golova. Iskusni defanzivac je ponikao u Sevilji, za koju je igrao od 2003. do 2006. godine, posle čega je 15 godina igrao za Real i dve za Pari Sen Žermen.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Španski mediji su danas objavili da Ramos neće okončati karijeru jer ima ponude iz Sjedinjenih Američkih Država i Saudijske Arabije i da će odluku o novom klubu doneti do kraja nedelje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)