SVE ZA TRI BODA: Napadač Slovenije najavljuje hrabar tim u utakmici sa Srbijom

S. R.

17. 06. 2024. u 23:00

REMI protiv Danske u prvom kolu grupe C na EP, dao je krila Sloveniji. "Zmaječki" su svesni da će u duelu sa Srbijom (četvrtak 15.00), tražiti možda i prolaz u naredni krug takmičenjaa.

СВЕ ЗА ТРИ БОДА: Нападач Словеније најављује храбар тим у утакмици са Србијом

FOTO: Tanjug/AP

- Želimo da skupljamo bodove i prođemo grupu. Uradićemo sve što je do nas da osvojimo tri poena protiv Srbije. Remi sa Danskom je bio pošten rezultat, ako znamo kako nas je Jan Oblak spasao u završnici - rekao je Andraž Šporar po okončanju megdana sa Dancima.

U Minhenu, zato, planiraju da napadnu našu selekciju.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Imamo veoma dobre igrače. Na Evropskom prvenstvu smo se našli posle mnogo godina i svima nama je to nešto novo. Ne plašimo se. Možda u prvom delu utakmice samo nismo bili mi, onakvi kakvi smo želeli da budemo. Vremenom smo se podigli, posebno posle gola. Mogli ste da vidite da imamo kvalitet. Ujedinjeni možemo sve - podvukao je Šporar, špic Panatinaikosa.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi izašao na trening Srbije nakon meča sa Engleskom

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči