TERZIĆ: ''Nadam se da ćemo nastaviti ovaj niz uspeha sa šampionskim titulama''

Filip Milošević

17. 06. 2024. u 19:38

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da se nada da će "crveno-beli" i u narednoj sezoni da nastave niz uspeha sa šampionskim titulama.

ТЕРЗИЋ: Надам се да ћемо наставити овај низ успеха са шампионским титулама

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je danas počela pripreme za narednu sezonu. "Crveno-beli" su prošle sezone osvojili "duplu krunu" u domaćem prvenstvu i igrali Ligu šampiona.

Nova sezona u Superligi Srbije počinje 20. jula. "Crveno-beli" će u drugoj polovini avgusta igrati u plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Poželeli smo igračima dobrodošlicu, uspešnu sezonu, da ih zdravlje služi, da pristupe obavezama kao i do sada. Obaveze su velike, nadam se da ćemo nastaviti ovaj niz uspeha sa šampionskim titulama. Naglasio sam da je ovo je jubilarna sezone. Iduće godine slavimo 80 godina od nastanka kluba. Treba da napravimo atmosferu i ambijent kakav dolikuje našem klubu - rekao je Terzić na konferenciji za medije.

On je odgovorio na pitanje da li će Nemanja Radonjić da pojača Crvenu zvezdu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Radonjić je interesantan igrač, na toj poziciji imamo Pitera Olajinku. Rekao sam da Radonjić ima uvek otvorena vrata u Zvezdi, ali još se pita Majorka. Njemu je prioritet da ostane u Španiji, ali videćemo - dodao je Terzić.

Generalni direktor Zvezde je podsetio da je Aleksandar Dragović napustio klub.

- Imamo sačuvan tim od prošle godine, otišao je Dragović, došao je Nemanja Stojić, reprezentativac od koga mnogo očekujemo. Otišao je Osman Bukari, za dan ili dva ćemo objaviti igrača koji dolazi na njegovu poziciju, nadam se da ćemo biti još jači. Marko Stamenić je otišao, na njegovu poziciju je došla želja Vladana Milojevića, to je Dalsio, tu je Luka Ilić - dodao je Terzić.

BONUS VIDEO:  "DELIJE" POŠLE NA KALEMEGDAN: Veliki broj navijača Zvezde u Knez Mihailovoj ulici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)