"U SVIM LINIJAMA NAM TREBA SVEŽA KRV!" Vladan Milojević najavio renoviranje ekipe FK Crvena zvezda

Novosti online

17. 06. 2024. u 19:59

Fudbaleri Crvene zvezde nakon uspešno završene sezone 2023/24, započinju pripreme za novu, a očekivanja pred sam start je izneo šef stručnog štaba - Vladan Milojević.

У СВИМ ЛИНИЈАМА НАМ ТРЕБА СВЕЖА КРВ! Владан Милојевић најавио реновирање екипе ФК Црвена звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

- Imali smo nekih dvedesetak dana da se odmorimo, mislim da smo zaslužili ovaj odmor. Imamo dosta igrača koji su sa reprezentacijom i sigurno je da će biti kašnjenja prilikom njihovog dolaska. Znate da imamo igrače koji se trenutno nalaze i sa našom reprezentacijom na Evropskom prvenstvu. Nadam se da ćemo ih imati što kasnije iz razloga što želim da prođemo grupu, kolko god to bilo teško za mene, značilo bi za našu zemlju – rekao je Milojević.

Trener Crvene zvezde očekuje uspešne pripreme i da će ekipa biti spremna za prve izazove.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Što se tiče prvenstva ono počinje krajem jula, imamo takođe i tu prvu utakmicu plej-ofa o kojoj ne razmišljamo, ima još mnogo vremena do nje. Svi igrači se nalaze u jako dobrom fizičkom stanju, imamo vremena da sve spakujemo u četiri nedelje, sve počinje od nule. Sve što je bilo do pre dvadeset dana ide u arhivu. Imamo ciljeve i želje, nadam se da ćemo odraditi pripreme na najbolji mogući način i da će igrači proći pripreme bez povreda. Takođe, nadam se da će se igrači koji će nam se priključiti kasnije vratiti zdravi i orni, da možemo da odgovorimo na najbolji način u prvoj utakmici domaćeg prvenstva - rekao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener crveno-belih razgovarao je i sa reprezentativcima pre odlaska na Evrospko prvenstvo. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Nisam se čuo. Oni su sa reprezentacijom treba da imaju punu koncentraciju i da budu spremni. Pričali smo o njihovom ponašanju i obavezama, šta treba da rade pre njihovog odlaska. Vodimo računa o njima i pratimo sve, oni igraju za naš grb i zemlju, želim im sve najboelje i da doguraju što dalje - rekao je Milojević.

Ne želim da komentariše priče, pohvalno je pričao o najnovijem pojačanju – Dalsiju Gomešu.

- Možemo da pričamo o igračima koji su došli. Ostali sve dok ne dođu zvanično, nije potrebno razgovarati o njima. Naš sportski sektor radi dobar posao. Što se tiče Dalsija, on je kvalitetan igrač, pomoći će nam po načinu igre i sa svojim karakternim osobinama. Ponikao je u Portugaliji, u Benfici. Brzo smo reagovali, bez obeštećenja, hvala klubu na tome, znamo koliko je teško danas naći nekog kvalitetnog igrača koji finansijski ne vredi mnogo. U svakom slučaju, mislim da će nam Dalsio dosta pomoći. Ne bih da pričam o fudbalerima koji se spominju dok se sve ne bude zvanično obelodanilo - rekao je Milojević.

Trener Crvene zbezde smatra da u ekipi uvek treba sveže krvi, zadovoljan sam sve što je do sada urađeno.

- Mislim da treba u svim linijama sveža krv. Neminovno je da u Crvenoj zvezdi sve zavisi od transfera, da funkcioniše od tih sredstava. Jako je teško, na moju žalost znate da u svakom prelaznom roku moram da formiram novu ekipu, uvek su najbolji igrači najinteresantniji drugim klubovima, ali mislim da za sada dobro funkcionišemo. Svaki dobar igrač je dobrodošao, treba da se da šansa i našim mladim igračima, videćemo koliko će fudbalera brojčano na kraju biti - rekao je Milojević.

Hvang je i dalje igrač Crvene zvezde, bez obzira na razne spekulacije ovih dana.

- Ne bih sad voleo da pričam o nečemu što se nije desilo. Hvang je veliki profesionalac, on je kod nas, a šta će biti u budućnosti stavrno ne znam, svakako računam na njega i čekam ga da se vrati posle reprezentativne pauze, a šta će biti u budućnosti, nikad se ne zna - rekao je Milojević.

Ima igrača koje Milojević vidi kao glavne nosioce igre i ne bi želeo da oni napuste klub, međutim nije želeo da otkrije koji su to fudbaleri u pitanju.

- Izričita želja jeste. Rekao sam upravi kluba, znaju oni između nas, koji je to dogovor - rekao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

Dosta igrača se vratilo sa pozajmice, imaće vremena da se pokažu treneru Milojeviću.

- Tu je dosta igrača za koje sam tražio da budu tu sa nama i oni će biti sigurno na Zlatiboru. Prvo iz razloga jer su zaslužili svojim talentom i igrama da vide kako je biti u prvom timu. Voleo bih uživo da vidim njihove kvalitete na treningu, još jednom da ih isčekiramo, a oni će imati vremena da se dokažu i pokažu. Svakako mi je drago koliko ima mladih i talentovanih igrača. Videćemo kroz rad kako sve to izgleda - rekao je Milojević.

O golmanu Gordiću, rekao je da svi igrači imaju šansu da se dokažu i da će se nešto više znati tek nakon priprema.

- Za sve postoji šansa, ne mogu u ovom trenutku ništa da vam kažem. Sada počinjemo proces priprema, a videćemo na kraju tog pripremnog perioda, do kraja prelaznog roka ima vremena, te ćemo videti šta će se dalje događati -rekao je Milojević.

Za Dragovića je imao samo reči hvale, te je poželeo Zvezdi još fudbalera poput njega u budućnosti.

- Pratili ste celu situaciju. Dragović je veliki profesionalac, mnogo je dao Crvenoj zvezdi. Mnogo smo pričali s njim, njegova želja je bila okrenuta prema Zvezdi, ali je na kraju preovladao taj povratak tamo gde je odrastao i ponikao i to je za svaki respekt. Bilo bi mi krivo da nismo pokušali, ali smatram da smo uradili sve, i da je bila njegova želja da se vrati. On je lider, mnogo je igrača stasalo pored njega, znate da ja vodim računa o ličnim karakteristikama, tako da se nadam da ćemo imati još Dragovića u Crvenoj zvezdi - rekao je Milojević.

Borjan i dalje ima ugovor sa slovačkim timom, te je šef struke izjavio da će tek nakon razgovora s njim biti sve jasnije. 

- Borjan, kako sam dobio informaciju, ima i dalje ugovor sa Slovanom, do 30. juna. Videćemo u daljim razgovorima sa klubom i njim šta će biti – završio je Milojević.

BONUS VIDEO "DELIJE" POŠLE NA KALEMEGDAN: Veliki broj navijača Zvezde u Knez Mihailovoj ulici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)