"GROBARI" NEĆE MOĆI NA BORBU ZA LIGU ŠAMPIONA: U FK Partizan žale što će meč protiv Ukrajinaca igrati bez publike

Tanjug

19. 06. 2024. u 12:41

Žrebom u Nionu odlučeno je da će u drugom kolu kvalifikacija za elitno takmičenje UEFA Ligu šampiona, Partizan igrati sa ekipom Dinama iz Kijeva, a sportski direktor crno-belih Ivica Kralj za jednom stvari posebno žali.

ГРОБАРИ НЕЋЕ МОЋИ НА БОРБУ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: У ФК Партизан жале што ће меч против Украјинаца играти без публике

Foto: FK Partizan

„Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četri nedelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo“, rekao je Kralj za klupski sajt.

Tome je odmah dodao i sledeće:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

„Sutra polazimo na drugi deo priprema gde ćemo do 10. jula odmeriti snage sa protivnicima koji su na nivou Lige šampiona i tako imati realnu sliku pred početak kvalifikacija. Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti reči, klub sa tradicijom i izuzetnim timom. Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA kazna od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju“, rekao je Kralj posle žreba u Nionu.

Prva utakmica je na programu 23. ili 24. jula 2024. godine, a revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu