OD BANATA PA DO EMIRATA: Iz srpskoligaša na klupu kluba iz UAE!

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

21. 06. 2024. u 18:25

Zoran Levnaić, mladi fudbalski stručnjak, posle Radničkog iz Zrenjanina karijeru nastavlja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

ОД БАНАТА ПА ДО ЕМИРАТА: Из српсколигаша на клупу клуба из УАЕ!

Privatna arhiva

 Briljantno proleće i 30 osvojenih bodova  u polusezoni na klupi srpskoligaša Radničkog, na najlepši način preporučili su ambicioznog stručnjaka Zorana Levnaića, za novi izazov i posao u Ajman klubu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 
- Goran Tufegdžić, jedan od najcenjenijih stručnjaka u svetu arapskog fudbala, koji je prošle sezone osvojio kup sa Al Vahdom, insistirao je na budućoj saradnji i jednostavno nisam mogao da odbijem poziv - ističe Levnaić, uz potvrdu da je nakon polusezone u Radničkom imao sve dogovoreno i već je bio viđen na klupi ekipe Mladost Gat.
 
Uz pomenutog Tufegdžića, koji je pre par godina vodio Ajman klub i bio selektor reprezentacije Kuvajta, Levnaić veliku zahvalnost duguje i Nikici Gaćeši koji je značajno doprineo realizaciji transfera u klub iz Emirata.
 
- Potpisao sam ugovor na godinu dana, nije mi ovaj svet nepoznat, jer sam i ranije radio pola godine u UAE, pored Nemačke i Zrenjanina - nastavlja Levnaić, pun hvale za saradnju sa ljudima u Radničkom i napomenu da je u Zrenjaninu stekao prijatelje za ceo život.
 
Njegov novi klub, Ajman klub koji se takmiči u Pro ligi, pripreme za novu sezonu počinje 5.jula na Zlatiboru i talentovani mladi stručnjak o kojem se priča, odazvaće se prvom treningu kao član stručnog štaba.
 
RED RAD I DISCIPLINA
- Uz entuzijazam i veru u ono što radiš, kao i poverenje u igrače, formula su uspešnog trenerskog rada - ubeđen je Levnaić.
 
PORODICA U SRBIJI
- Navikli su, deca zbog škole, a supruga zbog njih, ostaju u Srbiji, ali biće prilike, da budemo zajedno i uživamo - dodaje na kraju Zoran Levnaić.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024