ARGENTINA U ČETVRTFINALU KOPA AMERIKE: Martinez doneo radost šampionu sveta (VIDEO)

Novosti online

26. 06. 2024. u 07:38

Argentina je prva reprezentacija koja je obezbedila četvrtfinale na Kopa Americi. Aktuelni šampioni sveta i branioci kontinentalne krune savladali su Čile sa 1:0 na Met lajf stadionu u Nju Džerziju.

АРГЕНТИНА У ЧЕТВРТФИНАЛУ КОПА АМЕРИКЕ: Мартинез донео радост шампиону света (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Gol odluke pao je u 88. minutu. Posle kornera koji je izveo Mesi, posle karambola u šesnaestercu Čilea, najbolje se snašao Lautaro Martinez i sa nekoliko metara savladao golmana Brava za trijumf gaučosa.

Meč je protekao u potpunoj dominaciji Argentinaca. Imali su čak 21 šut na gol rivala, međutim, Mesi i drugovi sve do samog finiša nisu uspeli da pronađu put do mreže rivala.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Utakmicu je pratilo više od 80 hiljada navijača, a ne treba ni govoriti da je više od 90 posto navijalo za Argentinu, najveći broj njih u dresovima sa brojem 10.

U drugom duelu ove grupe viđen je takođe jedan gol. Kanada je bila bolja od Perua 1:0. Peruancima, koji su od 59. minuta igrali sa fudbalerom manje, jer je isključen Arauho, presudio je Džonatan Dejvid, pogotkom u 74. minutu. Meč se igrao na stadionu u Kanzas sitiju.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO