NOVI TRENER OKUPIO "RENOVIRANI" TIM: OFK Vršac počeo pripreme sa još većim ambicijama

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

27. 06. 2024. u 15:01

OFK Vršac počeo je pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi Srbije, u kojoj ima ambiciju da nadmaši prošlogodišnji rezultat, kada je klub bio deveti na tabeli, odnosno prvi u plej-aut grupi.

НОВИ ТРЕНЕР ОКУПИО РЕНОВИРАНИ ТИМ: ОФК Вршац почео припреме са још већим амбицијама

Foto: OFK Vršac

Novi trener Igor Savić je na prvom treningu na Gradskom stadionu u Vršcu na raspolaganju imao 25 igrača, među kojima je bilo četvoro novajlija, kao i talentovanih igrača iz juniorskog i kadetskog pogona.

Igrače očekuje žestok petonedeljni rad, koji će biti u potpunosti realizovan u Vršcu, dok će stručni štab uporedo pokušati da obezbedi i nova kvalitetna pojačanja.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Odlaskom Diufa, Petrića i Žunića, štoperska pozicija u timu je postala najdeficitarnija. Moraćemo da dovedemo najmanje dva štopera, a potrebni su nam i jedan bočni napadač i jedan klasičan špic igrač – kaže Savić.

Zasada su se timu priključili Kiković iz Kolubare, Maksimović iz lučanske Mladosti i Radosavljević i Koloni iz Čukaričkog.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Prvu pripremu utakmicu Vrščani će odigrati već 6. jula protiv Mačve u Šapcu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu