ARAPI DELE I ŠAKOM I KAPOM: Ali Dalić ostaje veran njima

Novosti online

27. 06. 2024. u 21:30

Selektor reprezentacije Hrvatske, Zlatko Dalić, ima ozbiljnu ponudu iz Saudijske Arabije.

АРАПИ ДЕЛЕ И ШАКОМ И КАПОМ: Али Далић остаје веран њима

Foto: Profimedia

Fudbalski klub, Al Itihad iz Saudiske Arabije je za sada samo pokazao interesovanje, a nada se da će uskoro i zvanično početi pregovore sa Dalićem. Mada, neće im biti lako da ubediti Dalića, jer mu je Hrvatska apsolutno na prvom mestu.

Fudbalski klub iz Džede, jedan od državnih projekata Saudijske Arabije, silno želi da za trenera dovede Zlatka Dalića! Očigledno, uopšte ne pitaju za cenu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

U hrvatskom timu vide veliko trenersko ime, čoveka koji može da ih odvede do novog napretka kao što su i prošle sezone uspeli da dovedu u klub sjajne igrače poput Karima Benzeme i N'Golo Kantea, kako piše "Večernji list".

FOTO: Tanjug/AP

Koliko je Al-Itihad finansijski moćan najbolje govori podatak da Benzema ima godišnju platu od 100 miliona dolara, a bivši trener Marselo Galjardo godišnji prihod od 24 miliona dolara. Sa tim što je Dalić po svojim uspesima neuporedivo bolji trener od Argentinca.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

I zato ne sumnjamo da je Al-Itihad spreman da bar istu platu ponudi Daliću, koji se već odlično kotira u Saudijskoj Arabiji jer je tamo imao velike uspehe na početku svoje trenerske karijere vodeći Al Fajsalija. Posle toga je veoma uspešno vodio Al-Hilal, saudijski klub koji zovu Real Madrid iz Azije.

Dalić je, podsetimo, posle Mundijala u Rusiji na tabeli imao ugovor od Kineza vredan 10 miliona dolara po sezoni, pa nije ni trepnuo, već je odlučio da nastavi na klupi Hrvatske. Neki su mu govorili da je "lud" za tim, ali su prevladale emocije prema hrvatskoj reprezentaciji. I dobro je što jesu, jer bez Dalića na klupi teško bismo došli do bronze u Kataru.

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!