UŽASNE VESTI: Mladi fudbaler doživeo srčani udar!

Novosti online

28. 06. 2024. u 16:20

Iako je u prvom trenutku mislio da je u pitanju trenutna slabost, dodatni pregledi pokazali su da se radi o srčanom udaru, prenosi francuski RMC

УЖАСНЕ ВЕСТИ: Млади фудбалер доживео срчани удар!

FOTO: AP

Fudbaler Lila Nabil Bantaleb doživeo je srčani udar i podvrgnut je hiruškom zahvatu radi ugradnje pejsmejkera.

Kako prenosi "Radio Monte Karlo" on je osetio slabost, ali je nakon pregleda ustanovljeno da je u pitanju srčani zastoj i da će morati da bude operisan. Isti izvor prenosi i da je alžirski fudbaler čak bio i u veštačkoj komi.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Tokom dana njegov matični klub Lil se oglasio.

– Poštovanje za Nabila Bentaleba i njegove voljene. Lil je šokiran i iznenađen što ovakve stvari izlaze u javnost – saopštili su iz Lila i pozvali na sve da pokažu strpljenje i umerenost zbog osetljivih pitanja.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Bentaleb je prošle godine stigao iz Anžea u Lil, a pre toga je igrao za Njukasl, Šalke i Totenhem. Takođe, ima čak 52 utakmice za selekciju Alžira i pet golova.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga