NEVEROVATNO - I TO SE DESILO: Mesi i Ronaldo ovo prvi put u karijeri nisu uradili

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

01. 07. 2024. u 07:10

LIONEL Mesi i Kristijano Ronaldo su po mnogima možda i dvojica najboljih fudbalera svih vremena. Oborili su brojne rekorde kada je ovaj sport u pitanju, ali ipak pojavio se jedan neverovatan podatak kada su oni u pitanju.

НЕВЕРОВАТНО - И ТО СЕ ДЕСИЛО: Меси и Роналдо ово први пут у каријери нису урадили

Foto: EPA-EFE/STR

Naime, prvi put se desilo da Argentinac i Portugalac ne postignu gol u grupnoj fazi u reprezentativnom dresu na međunarodnom takmičenju.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Fudbaler Al Nasra to nije uradio tokom EURO 2024. "Selesao" je u grupi sa Češkom, Turskom i Gruzijom dao pet pogodaka, ali nijedan nije bio delo bivšeg igrača Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Gaučosi" su, sa druge strane, takođe postigli pet golova na Kopa Amerika. Zanimljivo je to da je četiri puta strelac bio Lautaro Martinez, a jednom Hulijan Alvarez. Ipak, vredi istaći da igrač Inter Majamija nije ulazio u igru u poslednjem kolu grupne faze protiv Perua (2:0).

Podsetimo, Argentina tek treba da dobije rivala u četvrtfinalu, dok će Portugal u osmini finala EURO 2024 u ponedeljak do 21 sat igrati protiv Slovenije.

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Da li postoji mogućnost da se problemi sa venama ponovo pojave nakon tretmana i kako to možemo sprečiti? (VIDEO)