ĆERKA SVE OTKRILA! Bivši trener Spartaka iz Subotice je toliko tukao suprugu da je završila na intenzivnoj nezi

Novosti online

01. 07. 2024. u 07:42

Bio je Aleksandar Keržakov vrhunski fudbaler, kao trener ni blizu, bio je skoro i na klupi Spartaka iz Subotice i nije se proslavio.

ЋЕРКА СВЕ ОТКРИЛА! Бивши тренер Спартака из Суботице је толико тукао супругу да је завршила на интензивној нези

foto: JKP Stadion

A kao suprug i otac je katastrofalan, ako je verovati rečima njegove ćerke Darije.

- Mislim da bi bilo sve dobro da nije bilo tatine fudbalske karijere. Kada je bio na igračkom vrhuncu konstantno je varao moju majku. Naravno, kakva je ona žena, to nije tolerisala - rekla je Darija, koja je potom otkrila i šta je bila tačka pucanja u braku njenih roditelja:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ne sećam se previše iz svog detinjstva pre njihovog razvoda. Mislim da je tako zato što mi je sve bilo traumatično. Iako sa strane nije delovalo, bilo je. Konstantno su se svađali, ali jasno se sećam samo poslednje situacije. Mama je morala da bude primljena na intenzivnu negu zato što ju je tata tukao. Onda, kada se vratila kući, rekla mi je da će da se razvedu. To je jedina stvar iz detinjstva koje se baš jasno sećam - zaključila je Darija, ćerka legendarnog Rusa. 

FOTO: Profimedia

 

Keržakov je legenda ruske reprezentacije, u periodu od 2002. do 2016. godine je odigrao 91 utakmicu za Zbornaju komandu i postigao 30 golova.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Najveći deo karijere proveo je u Zenitu, u dva mandata, Od 2001. do 2006, pa potom od 2010. do kraja karijere 2017. Osvojio je sa timom iz Sankt Peterburga tri titule, Kup Rusije i Superkup Rusije.

Keržakov je izdržao u inostranstvu samo godinu i po dana, 13 meseci u Sevilji i potom još pet u švajcarskom Cirihu. Sa Andalužanima je osvojio Kup UEFA, Kup kralja i dva Superkupa Španije.

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAJ NIMALO NAIVAN PROBLEM IMAJU I ŽENE I MUŠKARCI