Veliki Alesandro Del Pjero podržao malu školu fudbala iz Vranja (VIDEO)

J. S.

01. 07. 2024. u 09:20

Dečacima koji i tokom leta vredno treniraju u školi fudbala “Prestiž” u Vranju nedavno je stigla podrška od čuvenog fudbalera Aleksandra Del Pjera.

Велики Алесандро Дел Пјеро подржао малу школу фудбала из Врања (ВИДЕО)

Foto: J.S.

Ovaj čuven  italijanski fudbaler koji je igrao u napadu i mnogi ga  smatraju najboLjim igračem svoje generacije odlučio je da da vetar u leđa dečacima koji vredno rade, treniraju i sanjaju snove o sportskim uspesima.

- Zahvaljujući mom velikom prijatelju i saigracu Vladi Smitu, pozdrave našoj školi fudbala poslao jedan od najboljih svetskih fudbalera, zvezda Juventusa i Italijanske reprezentacije. Deca su presrećna, a on je pokazao da nije samo veliki sportista već I veliki čovek I pedagog – kaže prvi čovek vranjske škole fudbala Joca Ristić.

FOTO: Privatna arhiva

 

Podsećamo Pele je Aleksandra Del Pjera  na svojoj FIFA 100 listi izabrao među 125 najboLjih fudbalera svih vremena, a UEFA ga je uvrstila na popis najboLjih evropskih fudbalera u proteklih 50 godina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Da li postoji mogućnost da se problemi sa venama ponovo pojave nakon tretmana i kako to možemo sprečiti? (VIDEO)