NOVA TRAVA ZA BOLJI KVALITET: Fudbalski savez Srbije počeo rekonstrukciju osam terena na stadionama širom zemlje

N. I.

01. 07. 2024. u 14:17

DOK se čeka najavljena rekonstrukcija u stručnom i rukovodećem kadru u Fudbalskom savezu Srbije, sa Terazija 35 juče je osvanula dugo čekane vest. Ali, vezana za rekonstrukciju čak osam stadiona širom naše zemlje.

НОВА ТРАВА ЗА БОЉИ КВАЛИТЕТ: Фудбалски савез Србије почео реконструкцију осам терена на стадионама широм земље

FOTO: FSS


Iz naše kuće fudbala pohvalili su se da je krenula potpuna rekonsrukcija travnatih podloga na osam stadiona i viš je nego očigledno da se na njima radi puom parom.

- Novi tereni za bolji, brži i kvalitetniji fudbal. Uporedo sa pripremama naših klubova za novu sezonu, teku i radovi na rekonstrukciji travnatih podloga na stadionima u Subotici, Novom Sadu, Kruševcu, Nišu, Lučanima, Novom Pazaru, Ivanjici i Surdulici. Posle plasmana našeg nacionalnog tima na Evropsko prvenstvo i početka izgradnje Nacionalnog stadiona, reforma i održavanje terena po uzoru na najkvalitetnije lige u Evropi, jedan je od najvažnijih strateških ciljeva koje je ovo rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije postavilo na početku svog četvorogodišnjeg mandata - kaže se u saopštenju FSS koje je upotpunjeno fotogravfijama prve faze radova na skidanju stare, a pred postavljanje npove travnate podloge.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

-Veliki projekat koji nam već od jeseni donosi novo, lepše i modernije lice fudbalske Srbije, ima za cilj unapređenje uslova i podizanje kvaliteta fudbala na svim nivoima takmičenja. Pored atraktivnije igre i većeg interesovanja publike, instalacija novih podloga najmodernije tehnologije smanjiće rizik od povreda i pružiti optimalne uslove za razvoj mladih fudbalera - dodali su iz Fudbalskog saveza Srbije.

Inačem uskoro će početi radovi i na instaliranju devet terena sa veštačkom travom u devet gradova širom Srbije, što govori o tome da je otkrivanje novih talenata i usavršavanje metoda rada sa budućim asovima još jedan od prioriteta naše organizacije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Fudbalski savez Srbije odlučan je u nameri da kroz infrastrukturnu revoluciju podigne srpski fudbal na viši nivo i stvori temelje za dugoročan uspeh na domaćoj i međunarodnoj sceni - zaključili su iz FSS.

Redovno održavanje

REKONSTRUKCIJA terena sa prirodnom i veštačkom travom sigurno će poboljšati kvalitet fudbala širom Srbije. Poslednjih godina su nekako parale uši trenera naših superligaškim timova koji su govorili da bi na "srpskim fudbalskim oranicama pobeda trebalo da vredi najmanje četiri boda". Pošto širom Srbije osvanu nove travnate podloge, posebna pažnja bi trebalo da se obrati na redovno i kvalitetno održavanje tih terena, jer samo tako oni mogu da potraju godinama u stanju koje zaslužuje naš klupski fudbal.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL NA EURO 2024: Heroj Turske uradio na terenu ono što nikako ne sme! Ovo je gore od albanskog orla, UEFA pokrenula hitnu istragu