STEVANOVIĆ IMA NOVI KLUB: Doskorašnji fudbaler Napretka zadužio dres Ocelula

Novosti online

01. 07. 2024. u 20:30

Nikola Stevanović, dvedetpetogodišnji odbrambeni igrač, ima novi fudbalski izazov pred sobom. Posle završene sezone u kruševačkom superligašu, parafirao je dvogodišnji ugovor sa rumunskim Ocelulom.

СТЕВАНОВИЋ ИМА НОВИ КЛУБ: Доскорашњи фудбалер Напретка задужио дрес Оцелула

FOTO: Privatna arhiva

Ekipa koja se pre nešto više od deceniju okitila titulom prvaka svoje zemlje, u nedavno završenoj sezoni je stigla do finala Kupa.

- Pre svega bih se zahvalio mom bivšem klubu, Napretku i želim mu mnogo upseha u nastupajućoj sezoni. Kruševljani će mi zauvek biti u srcu, a Napredak ima svoje neprikosnoveno mesto u domaćem fudbalu priznato i poštovano i van naših granica – započeo je razgovor Stevanović, koji ima iskustvo igara i u Nemačkoj iz perioda nastupa za Ingloštat.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Tim u kom je svojevremeno nastupao Milan Perendija, ima vrlo pozitivan stav o igračima sa naših prostora. Od Stevanovića se očekuje da bude glavni stub odbrane rumunske ekipe.

- Istina je da klub vrlo ceni fudbalere sa naših prostora. Spreman sam da u periodu od dve godine dam pun doprinos uspehu kluba i jedva čekam debitantski nastup na pripremama u Austriji gde se ekipa upravo sprema za novu sezonu. Rumunski fudbal doživljava renesansu i tome u prilog ide činjenica da je reprezentacija ostavila izuzetan utisak na aktuelnom Evropskom šampionatu, a samim tim i klupski fudbal doživljava i proživljava određeni progres i nadam se da ću dati pun doprinos budućim uspesima kluba – bile su prve impresije srpskog internacionalca u Rumuniji, Nikole Stevanovića.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

On je do sada u karijeri igrao za niški Radnički, Dinamo Vranje, Ingoštat i Napredak.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor