"POKAZAĆEMO DA SMO NAJBOLJA EKIPA U SRBIJI": Lučić o očekivanjima za narednu sezonu

Novosti online

02. 07. 2024. u 18:10

Talentovani krilni napadač, Vladimir Lučić se oporavlja od povrede rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena, a prijalo mu je da zajedno sa saigračima odradi prvi deo priprema na Zlatiboru.

ПОКАЗАЋЕМО ДА СМО НАЈБОЉА ЕКИПА У СРБИЈИ: Лучић о очекивањима за наредну сезону

FOTO: M. Vukadinović

- Drago mi je što sam bio deo ekipe tokom priprema na Zlatiboru, uprkos tome što sam radio po posebnom režimu u smislu oporavka. Ipak, prijalo mi je druženje sa saigračima - rekap je fudbaler Crvene zvezde Vladimir Lučić.

Fudbaler Crvene zvezde je sa saigračima odradio prvi deo priprema na Zlatiboru.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Uprkos tome što sam od marta van stroja, svakodnevno sam uključen u sve što se tiče ekipe. Mnogo mi znači i podrška saigrača u ovom procesu oporavka, koji nije nimalo lak, ali se trudim da ostanem pozitivan. Shvatio sam da je sve to deo fudbala i mislim da je najteži period iza mene - rekao je Lučić, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

FOTO: M. Vukadinović

- Nije mi bilo lako u prethodna četiri meseca, ali zaista sam vremenom prihvatio činjenicu da sam povređen i da moram da slušam trenere i ljude oko mene kako bi se što spremniji vratio. Naravno, ne žuri se sa povratkom na teren, cilj je da mi koleno bude potpuno spremno, a lično jedva čekam ponovo da obučem Zvezdin dres i zaigram na Marakani - dodao je Lučić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Fudbaler crveno-belih je govorio i o očekivanjima za narednu sezonu.

- "Dupla kruna" se podrazumeva. Želimo da kao i u prethodnoj sezoni pokažemo da smo najbolja ekipa u Srbiji. Naravno, želimo i da budemo konkurentni u Evropi. Ponovo ćemo na jesen igrati grupnu fazu, videćemo kog takmičenja, ali biće to veliko iskustvo za sve nas -  rekao  je Lučić.

BONUS VIDEO VIDEO KOJI JE USREĆIO MALE FUDBALERE: Alesandro Del Pjero podržao malu školu fudbala iz Vranja

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje