ZVEZDA DOBILA POJAČANJE NA BITNOJ POZICIJI: Stevan Mojsilović se vratio na "Marakanu"

Novosti online

04. 07. 2024. u 13:39

Omladinska škola OFK Beograda, uporedo sa progresom prvog tima, doživela je potpunu ekspanziju i selekcije su se podigle na ozbiljan nivo, a mladi fudbaleri zavidnog potencijala sve više gravitiraju ka stadionu na Staroj Karaburmi.

ЗВЕЗДА ДОБИЛА ПОЈАЧАЊЕ НА БИТНОЈ ПОЗИЦИЈИ: Стеван Мојсиловић се вратио на Маракану

FOTO: Privatna arhiva

Stevan Mojsilović dao je pun doprinos oživljenju juniorskog pogona „romantičara“ kao direktor Omladinske škole kluba kraj  Bogoslovije. U svojoj karijeri, Mojsilović je bio i šef stručnog štaba mnogih ekipa, kao i sportski direktor, a sada pred sobom ima novi profesionalni izazov. Direktor skauting službe Omladinske škole Crvene zvezde biće upravo Stevan Mojsilović.  

- Ispred mene je veliki zadatak, koji me iskreno raduje i želim da kroz svoj rad i angažovanje opravdam ukazano poverenje mog kluba iz Ljutice Bogdana. Prepun sam energije i željan rada da kroz jedan ozbiljno definisan sistem pokrijemo čitav region i najtalentovanijoj deci usmerimo fudbalski kompas ka stadionu “Rajko Mitić” – prve su impresije Stevana Mojsilovića, nakon imenovanja na poziciju rukovodica skauting službe Omladinske škole Crvene zvezde.  

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Privatna arhiva

Crvena zvezda se ostvarenjima i osvojenim trofejima profilisala u klub sa najvećim autoritetom i poštovanjem na čitavom Balkanu. Ništa manji nisu ni zahtevi na polju pronalaženju novih talenata koji sutra treba da imaju zapaženu ulogu u seniorskom sastavu.  

- Crvena zvezda je fudbalski gigant, ne samo na našim prostorima, već na svim meridijanima gde se igra fudbal. Znam koliki me kompleksan zadatak očekuje i spreman sam da ga realizujem. Cilj mi je da svako talentovano dete ispratimo i napravimo adekvatnu procenu da ako ima potencijal prema zahtevima današnjeg fudbala, bude deo Crvene zvezde, gde će se nadograditi i imati šansnu da se izgradi u igrača vrednog prvog tima “crveno-belih” – rekao je Stevan Mojsilović, po imenovanju na novu funkciju.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!