OVO JE TRANSFER-BOMBA: Stevan Jovetić na pragu da potpiše za srpski klub

Novosti online

04. 07. 2024. u 17:23

Crnogorska fudbalska legenda Stevan Jovetić je na korak do potpisivanja ugovora sa FK Borac Banja Luka.

ОВО ЈЕ ТРАНСФЕР-БОМБА: Стеван Јоветић на прагу да потпише за српски клуб

Foto: Profimedia

Bivši igrač Mančester sitija, Intera, Sevilje, Monaka, Fjorentine i Herte, nedavno je igrao za grčki tim Olimpijakos, sa kojim je pre mesec dana osvojio trofej u Konferencijskoj ligi. Sada je blizu prelaska na fudbalske terene Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, saznaje portal Klix.ba.

Jovetić, koji je slobodan igrač od 1. jula, tražio je novi angažman, i navodno je  postigao je dogovor sa Boracem. Ovaj potencijalni transfer označio bi značajno pojačanje srpski klub u letnjem prelaznom roku, potencijalno dovodeći jedno od najvećih imena na fudbalsku scenu tamošnje lige, bez obzira na njegove godine.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Profimedia

Iako je dogovor postignut između dve strane, konačni koraci uključuju potpisivanje ugovora i rešavanje poslednjih prepreka za Jovetića da obuče dres kluba iz Banje Luke.

Kapiten crnogorske reprezentacije, Jovetić je nastupao za svoju zemlju u 78 mečeva, postigavši 36 golova. Podgoričanin (34) ostavio je dubok trag u Fjorentini, gde je postigao 35 golova, što je dovelo do transfera u Mančester siti, gde je igrao zajedno sa Edinom Džekom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nakon toga je prešao u Inter. Pored pomenutih klubova, igrao je i za svoj matični klub Partizan, Sevilju, Monako, Herthu i Olimpijakos.

BONUS VIDEO  VIDEO KOJI JE USREĆIO MALE FUDBALERE: Alesandro Del Pjero podržao malu školu fudbala iz Vranja

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!