KO BI REKAO: Evo kako sada izgleda Miloš Krasić, "penzioner" koji je obukao kopačke i u Rusiji zaigrao protiv OFK Beograda (FOTO)

Novosti online

05. 07. 2024. u 13:26

Dok traje EURO 2024, desila se prilično zanimljiva situacija u zemlji kojoj je zabranjeno da na prvenstvu Evrope učestvuje. U Rusiji. Naime, jedan od najvažnijih fudbalera Srbije na Mundijalu održanom 2010. u Južnoj Africi, Miloš Krasić, jeste već poodavno "okačio kopačke o klin", ali se vratio da igra fudbal i - oduševio mnoge.

КО БИ РЕКАО: Ево како сада изгледа Милош Красић, пензионер који је обукао копачке и у Русији заиграо против ОФК Београда (ФОТО)

Foto Instagram/ OFK Beograd

Krasićeva kratkotrajna partija desila se na meču Bratskog kupa u Moskvi, a nastupio je za svoj bivši klub, moskovski CSKA, protiv OFK Beograda.

I ne samo da je zaigrao (od 89. minuta) već je imao i asistenciju u 90. minutu, za konačnih 4:0.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Evo kako i 39-godišnji bivši, a ipak povremeno i sadašnji fudbaler, sada izgleda...

... a evo i svih golova sa meča CSKA Moskva - OFK Beograd:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA


Miloš Krasić - biografija


Miloš Krasić rođen u, tada, Titovoj Mitrovici, sada Kosovskoj Mitrovici, 1. novembra 1984. godine, jedan je od najboljih igrača Srbije na prelasku iz prve u drugu deceniju 21. veka.

Sa mladom reprezentacijom stigao je do polufinala "U-21" prvenstva Evrope 2006, a sledeće godine do finala.


U seniorskoj reprezentaciji Srbije igrao je od 2007, a bio standarni član startne postave od dolaska Radomira Antića na mesto selektora, koji je od njega i napravio jednog od najvažnijih članova nacionalnog tima u borbama za Mundijal 2010, kao i utakmicama na tom Svetskom prvenstvu. Mada, neki će odmah u prvi plan istaknuti promašaj koji je, ispostavilo se, bio možda i koban za ispadanje "orlova", i to na meču sa Australijom u poslednjem kolu grupne faze, iako je Krasićev doprinos uspesima te generacije zaista veliki:
Proglašen je za najboljeg fudbalera Srbije 2009, a za državni tim je odigrao 46 mečeva i triput bio strelac.


Klupska karijera ga je iz Vojvodine vodila u pomenuti CSKA (2004–2010), Juventus (2010–2012), Fenerbahče (2012–2015), a priveo ju je kraju u Bastiji i Lehiji.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, sve ono najvažnije i najzanimljivije u vezi sa njim - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj EURO 2024.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MARGO ROBI JE TRUDNA: Glumica čeka prvo dete sa poznatim producentom