ODGOVOR NA BRZ ODGOVOR: Partizan opet pisao predsedniku FSS

Novosti online

07. 07. 2024. u 13:49

FUDBALSKI savez Srbije je brzo reagovao saopštenjem za javnost na primedbu Partizana da se odluka o povećanju bonus igrača za sledeću sezonu donosi neregularno, jer je, protivno prospisima predlog upućen prekasno. Iz Partizana su se juče oglasili novim saopštenjem na adresu predsednika FSS Dragana Džajića.

ОДГОВОР НА БРЗ ОДГОВОР: Партизан опет писао председнику ФСС

Foto: FK Partizan

"Gospodine Džajiću,

Iznenađuje brzina kojom ste reagovali na jučerašnje saopštenje FK "Partizan". Obzirom da kasnite 30 dana sa donošenjem Propozicija za fudbalsko takmičenje, mislili smo da ćete se po ovom pitanju oglasiti tek početkom avgusta. Takođe niste se udostojili da odgovorite na nekoliko dopisa na ovu temu koja Vam je uputio naš klub, a sada hitro, u dogovoru sa Vašim kolegom iz Crvene Zvezde Zvezdanom Terzićem pišete saopštenja i ponovo dezavuišete javnost! Pitamo se ko je autor navedenog saopštenja, Vi ili Zvezdan Terzić, obzirom da prema informacijama kojima raspolažemo, nisu ispoštovane interne procedure FSS, pa niko od ostalih ljudi u FSS nije upoznat sa saopštenjem, već su za isto saznali iz medija! FSS, na čijem se čelu nalazite, i koji bi trebalo da bude primer svim fudbalskim regionima i klubovima u Srbiji, flagrantno krši Zakon o sportu i ne nameravate da se tu zaustavite! Nije tačno da su se pravile temeljne analize i sprovodile diskusije o uvećanju broja tzv.""bonus igrača", a ukoliko tvrdite da jesu, stavite na uvid javnosti te Vaše temeljne analize na koje se pozivate. Broj mladih igrača na terenu ne zavisi od pravila koje vi donesete, već se mladi igrači svojim kvalitetom i zalaganjem izbore za nastupe i fudbalsku afirmaciju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zakon o sportu je pravno obavezujući za sve organizacije i aktere u sportu u Republici Srbiji, a način na koji vi tretirate taj Zakon govori i o načinu na koji upravljate savezom: neodgovorno, svojevoljno i u interesu pojedinaca. Partizan je uvek radio u interesu srpskog fudbala razvijajući mlade igrače koji sa puno uspeha nastupaju za sve reprezentativne selekcije Srbije. Dovoljno je uostalom pogledati sastav A reprezentacije Sbije na aktuelnom Evropskom prvenstvu. Partizan nije protiv pružanja šansi mladim igračima, već kao odgovoran i ozbiljan klub smatra da izmena propozicija i pravila deset dana pred početak sezone predstavlja grubo kršenje Zakona o sportu i stavljanje klubova u neravnopravan položaj. Još jednom Vas upozoravamo da Propozicije za takmičenje ne možete menjati po svojoj volji, već da morate poštovati Zakon. U suprotnom, Partizan će biti primoran da se obrati Ministarstvu sporta radi zaštite svojih interesa, a onda i pravosudnim organima Republike Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)