"VALJAK" NA LOKOMOTIVU: Fudbaleri Partizana u sredu na novoj proveri u Moskvi

N. I.

08. 07. 2024. u 21:58

JEDNA pobeda posle penal serije u duelu sa moskovskim Dinamom i ubedljiv poraz od CSKA (0:3). To je učinak fudbalera Partizana na "bratkom kupu" koji je završen u prestonici Rusije.

ВАЉАК НА ЛОКОМОТИВУ: Фудбалери Партизана у среду на новој провери у Москви

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su nastavili mini pripreme i danas su u trening centru CSKA počeli da se spremaju za novu proveru.

U sredu od 14.30 će rival Partizana u novom kontrolnom meču biti moskovska Lokomotiva. Ovaj duel će ujedno biti i posldnja utakmica crno-belih na ruskoj mini turneji. Trener Aleksandar Stanojević za sada može da se zabrine učinkom svoje odbrane koja ne deluje sigurno pre prvih iskušenja u dvomeču sa kijevskim Dinamom na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Pet primljenih golova u dva meča sa moskovskim klubovima dovoljno govori da u poslednjoj liniji "parnog valjka" prilično škripi.

Osim toga, raspoloženje svih u klubu iz Humske je pokvarila povreda kolena desnog beka Marka Živkovića. On je već u prvom minutu meča sa CSKA osetio snažan bol, uz pomoć medicinske službe je iznet sa terena, a danas je u jednoj od moskovskih klinika urađen i snimak magnetnom rezonancom kako bi se utvrdio strpen te povrede.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima