KAKO DA POSTANETE FUDBALER OD 13 MILIONA EVRA? Budite špic i nemojte da date nijedan gol niti da imate asistenciju za sezonu

Novosti online

09. 07. 2024. u 19:30

DOSKORAŠNjI fudbaler Juventusa Moize Kin potpisao je petogodišnji ugovor sa Fiorentinom, saopštio je iz ovog utorka klub iz Firence.

КАКО ДА ПОСТАНЕТЕ ФУДБАЛЕР ОД 13 МИЛИОНА ЕВРА? Будите шпиц и немојте да дате ниједан гол нити да имате асистенцију за сезону

FOTO: AP/Tanjug

Italijanski mediji navode da će napadač u ljubičastom dresu ostati do 2029. godine, a tim sa stadiona "Artemio Franki" je pristao da Juventusu plati obeštećenje od 13 miliona evra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovaj 24-godišnjak je ponikao u "staroj dami", a onda je 2019. prešao u Everton. On je potom igrao na pozajmicama u Pari Sen Žermenu i Juventusu, a 2023. je potpisao višegodišnji ugovor sa torinskim klubom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ipak, sezona 2023/2024 nije bila dobra za njega, pošto je u Seriji A odigrao 19 utakmica i nije uspeo da se upiše u strelce, ali ni da zabeleži asistenciju. Očigledno da to nije smetalo čelnicima Fiorentine koji su odlučili da ga angažuju.

Podsetimo, Kina će u redovima "viole" sačekati srpski fudbaler Nikola Milenković. I u Junvetusu je delio svlačionicu sa dvojicom naših igrača, Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem.

BONUS VIDEO: SADA JE SVE JASNO: Evo šta ruski navijači stvarno misle o Kosovu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?