MILOJEVIĆ SKLAPA ZVEZDIN ŠAMPIONSKI MOZAIK: Rusija "pokorena", sad Argentinci, pa juriš na svim frontovima

Z. Ćorović

09. 07. 2024. u 18:26

DOŠLI u Sankt Peterburg, opet su Zenit pobedili i pehar uzeli. Fudbaleri Crvene zvezde su kao i prošle godine osvojili pehar na letnjem kupu što je potvrda da pripreme za novu sezonu teku po planu.

МИЛОЈЕВИЋ СКЛАПА ЗВЕЗДИН ШАМПИОНСКИ МОЗАИК: Русија покорена, сад Аргентинци, па јуриш на свим фронтовима

FOTO: FK Crvena zvzeda/Nikola Mitić

Lane je to urađeno ubedljivo, pod palicom Baraka Bahara, što je izazvalo veliku, nepotrebnu euforiju, koja kasnije ništa dobro nije donela. Još kada je kasnije u Beogradu deklasirana Fiorentina, stvorila se lažna slika moćne Zvezde. Postepeno se kasnije sve urušavalo, izraelski stručnjak je pogubio konce i u Ligi šampiona i u domaćem prvenstvu, pa je porvratnik Vladan Milojević dobio zadatak da stvari vrati na svoje mesto.

Sada su i sa Milojevićem crveno-beli napravili dobar rezultat na pripremama u Rusiji, samo što neće biti preterivanja i zaslađivanja, iako je uvek lepo pobediti Zenit. Nekada je bilo obrnuto, ruski velikan je redovno dobijao crveno-bele. Posle šest uzastopnih pobeda Zenita, Zvezda je vezala tri trijumfa. I ovaj poslednji dvoboj sportskih prijatelja bio je dinamičan i uzbudljiv. Domaćin je sa svojim kvalitetnim leginarima diktirao tempo u prvom poluvremenu, srpski šampion je u nastavku popravio utisak, napravio preokret i pobedio sa 2:1. Lep rezultat, kada se zna da da je Zvezda igrala bez golamana Glazera, Olajinke, Mijailovića, Spajića i pojačanja Seola. Mladi igrači poput Mimovića, Jovanovića, Šljivića čuvara mreže Guteše pokazali su se u dobrom svetlu, novajlija Dalsio je "spakovao" još jednu asistenciju i to iskusnom znalcu Kataiju, uvek željnom da napravi nešto dobro i lepo za ekipu. Luka Ilić se nameće da bude pravo osvaženje u veznom redu, Šerif nastavlja da izgara za ekipu u napadu, Điga je protiv Zenita odlično komandovao odbranom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Milojević polako slaže kockice, posle pobeda protiv Sočija (2:0) i Zenita (2:1), prvi put će imati na raspolaganju skoro sve igrače na trećem meču sa argentinskim Taljaresom u petak (17.00). Posle tog meča Zvezda se vraća u Beograd i sezonu otrvara sledeće subote (20. jun) u prvenstvenom meču sa Jedinstvom iz Uba, na "Marakani".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Leković: Biće još golova

EFEKTAN gol za trijumf protiv Zenita postigao je mladi štoper Stefan Leković. Nije ostao u Viljarealu i želi da se nametne treneru Milojeviću.

- Izgledali smo dobro u drugom poluvremenu, stvarali šanse i zasluženo slavili. Radili smo teško na Zlatiboru i samo smo tako i nastavili u Rusiji. Nije mi strano da tresem mreže. Pogađao sam i ranije u mlađim kategorijama, kada sam bio u prvom timu i prošle sezone u Španiji. Snalazim se dobro u 16 metara i nadam se da će tek doći oni bitniji golovi - istakao je Leković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?