MALE SU ŠANSE DA SE VRATI NA TEREN: Zvezda Real Madrida jedva hoda

Novosti online

10. 07. 2024. u 09:15

Preskupo je madridski Real prošle sezone platio osvajanje Lige šampiona i povratak na nacionalni tron, s obzirom na to da je Karlo Ančeloti ostao bez Davida Alabe i Edera Militaa zbog teških povreda.

МАЛЕ СУ ШАНСЕ ДА СЕ ВРАТИ НА ТЕРЕН: Звезда Реал Мадрида једва хода

Foto: Profimedia

Austrijski reprezentativac je prošao znatno gore s obzirom na to da je pokidao ligamente kolena sredinom decembra prošle godine, uz oštećenje meniskusa i zglobne hrskavice, zbog čega, sva je prilika, neće moći na teren duže od godinu dana.

Nadao se iskusni defanzivac da bi, posle operativnog zahvata, mogao da se stavi na raspolaganje italijanskom strategu već u pripremama za nastupajuću sezonu, međutim stvari nikako ne idu željenim tokom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

Kako prenose austrijski mediji, Alabino stanje je gore nego što se prikazuje u javnosti. Imali su priliku u to da se uvere izveštači sa Eura, s obzirom na to da su na licu mesta mogli da vide poteškoće koje defanzivac ima prilikom kretanja.

- Povreda Davida Alabe je mnogo ozbiljnija nego što je to predstavljeno u javnosti. Tokom Evropskog prvenstva fudbaler je imao ozbiljne probleme kada se peo uz stepenice. Bilo je "neizvesnosti" u svakom koraku. Male su šanse da se vrati na teren pre 2025. godine – pišu austrijski mediji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi