REMI ZA KRAJ PRIPREMA: Partizan u finišu ispustio pobedu protiv Lokomotive u Rusiji

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

10. 07. 2024. u 16:37

FUDBALERI Partizana remijem sa Lokomotivom iz Moskve - 1:1 okončali su pripreme koje su obavili u Rusiji.

РЕМИ ЗА КРАЈ ПРИПРЕМА: Партизан у финишу испустио победу против Локомотиве у Русији

FOTO: FK Partizan

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević mogao je da bude zadovoljan onim što su prikazali njegovi izabranici. Može da ga raduje igra u odbrani, uprkos tome što je ekipa primila gol u samom finišu, pošto rival nije imao mnogo pravih prilika.

Partizan je do prednosti došao u 30. minutu kada je Mateus Saldanja primio loptu u kaznenom prostoru rivala, sjajno se oslobodio dvojice čuvara, a onda rutinski savladao Mitrjuškina.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Lokomotiva je do remija došla u praktično poslednjem napadu na meču. Jedan igrač Moskovljana je poslao oštru loptu pred gol crno-belih, nije dobro reagovao Bojan Kovačević koji je zatresao sopstvenu mrežu.

Partizan je tomom boravka u Rusiji pobedio Dinamo iz Moskve posle boljeg izvođenja penala (nakon 90 minuta rezultat je bio 2:2), zatim je izgubio od CSKA (0:3) i savladao je Lokomotivu (1:0).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Crno-beli se večeras vraćaju za Beograd gde će odraditi poslednje pripreme za početak nove sezone u Superligi Srbije koji je zakazan za 20. jul. "Parni valjak" na startu šampionata gostuje Napretku.

Za Partizan su na ovom meču igrali: Jovanović – Filipović (od 46. De Medina), Marković, Mujakić, Antić (od 65. Jurčević) – Arijaga (od 46. Ovusu), Zahid (od 46. Stjepanović) – Trifunović (od 65. Severina), Goh (od 65. Nikolić), Kalulu (od 65. Zubairu) – Saldanja (od 75. Jovanović).

BONUS VIDEO: SADA JE SVE JASNO: Evo šta ruski navijači stvarno misle o Kosovu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)