SUSPENDOVAN CEO TIM: Ovakve scene nisu viđene u grčkom fudbalu

Novosti online

11. 07. 2024. u 17:32

Fudbalski savez Grčke izrekao je kazen za igrače Arisa zbog nesportskog ponašanja u finalu Kupa protiv Panatinaikosa.

СУСПЕНДОВАН ЦЕО ТИМ: Овакве сцене нису виђене у грчком фудбалу

Foto: Profimedia

Svi igrači iz prošlogodišnje ekipe, oni koji su bili u protokolu meča, suspendovani su na dve utakmice zbog toga što su odbili da prime medalje tokom ceremonije proglašenja pobednika.

Neki od njih moraće da odrade dodatne kazne i zbog drugih ispada na utakmci.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodatnih pet mečeva suspenzije, ukupno sedam, zaradio je ruski fudbaler Šapi Sulejmanov, zbog napada na francusku sudiju, Stefani Frapar koja je delegirana da sudi finale.

Fudbaleri Panatinaikos pobedili su sa 1:0 i uzeli Kup golom u 90+7. minutu sudijske nadoknade, a iz kluba Arisa za takav ishod krivicu su tražili baš u Stefani Frapar zbog neujedančenog kriterijuma.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ekipa iz Soluna na pomenutom meču završili su sa devetoricom, a ekipa iz Atine sa desetoricom igrača.

Najpoznatija sudija u Evropi našla se na udaru igrača i članova stručnog štaba ekipe iz Soluna pa je na kraju tek pod pratnjom policije uspela da napusti teren.

Zbirno, kazna se odnosi na 21 igrača Arisa, sa tim da je nekolicina njih napustila klub zbog isteka ugovora, pa je ostalo njih 13 koji će propustiti prva dva meča Superlige naredne sezone.

Samo šestorica igrača u aktuelnom rosteru Arisa imaju pravo nastupa u uvodna dva duela nove sezone plus oni koji će u prelaznom roku pojačati ekipu.

BONUS VIDEO FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!