KUKAVICE! Albanci pobegli sa terena u Banjaluci zbog povika "Kosovo je Srbija" (VIDEO)

Novosti online

11. 07. 2024. u 20:38

Kvalifikacioni meč Lige šampiona između Borca i albanske Egnatije prekinut je zbog skandiranja na stadionu u Banjaluci – „Kosovo, Srbija“.

КУКАВИЦЕ! Албанци побегли са терена у Бањалуци због повика Косово је Србија (ВИДЕО)

FOTO: Srpska info sport/ printskrin / Fejsbuk

Fudbaleri albanskog tima napustili su teren početkom drugog poluvremena, jer im se nije dopalo ono što čuju! Pobegli su!

Popularni „Lešinari“, navijači Borca iz Banjaluke, na sav glas skandirali su „Kosovo, Srbija“, što je bio povod da igrači Egnatije privremeno napuste teren, žaleći se glavnom arbitru iz Poljske na povike, te je Poljak Danijel Stefanski prekinuo meč.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sedam minuta trajao je prekid jer je Albancima zasmetalo ono što se čulo na tribinama, a osim povika: „Kosovo, Srbija“, čulo se i „Kosovo je srce Srbije“.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Borac je nakon što je meč nastavljen slavio pobedu rezultatom 1:0 kasnim pogotkom Damira Hrelje u 96. minutu (meč produžen 13 minuta), dok su fudbaleri Egnatije završili susret sa devetoricom zbog dva crvena kartona.

Revanš utakmica na programu je za šest dana u Albaniji.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!