FUDBALER ILI ULIČNI BORAC? Napadač Urugvaja se pobio sa navijačima Kolumbije kako bi spasao porodicu (VIDEO)

Filip Milošević

12. 07. 2024. u 09:18

Južnoamerički fudbalski savez (CONMEBOL) otvorio je istragu zbog scena nasilja iz polufinalne utakmice Kopa Amerike u kojoj su igrali Kolumbija i Urugvaj (1:0).

ФУДБАЛЕР ИЛИ УЛИЧНИ БОРАЦ? Нападач Уругваја се побио са навијачима Колумбије како би спасао породицу (ВИДЕО)

Foto: Tvinter/printskrin/FootballReprt

Naime, napadač Liverpula i Urugvaja Darvin Nunjez našao se u glavnoj ulozi. On se popeo na tribine i potukao sa navijačima Kolumbije.

Urugvajski mediji pišu da se Darvinova porodica našla među navijačima Kolumbije koji su ih maltretirali.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sjajni napadač nije časio časa i odmah se obračunao sa navijačima, i to pesnicama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

CONMEBOL je zbog scena nasilja otvorio istragu da bi ''sagledao sled događaja i odgovornosti umešanih u nasilne događaje na kraju utakmice između reprezentacija Urugvaja i Kolumbije'' kako se navodi u saopštenju.

- Želimo još jednom da naglasimo i upozorimo da se neće tolerisati nikakva radnja koja bi ocrnila ovo globalno fudbalsko slavlje, koje uključuje i igrače i navijače na stadionu, a koje će pratiti stotine miliona gledatelja širom sveta. Nedopustivo je da ovakav incident pretvara strast u nasilje. Stoga se neće tolerisati ponašanje koje šteti sportskom takmičenju i najlepšem spektaklu na svetu, koji pripada celoj fudbalskoj porodici - dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!