ZVANIČNO: Dragan Stojković Piksi ostaje selektor Srbije, izmena pravila o bonusima!

Filip Milošević

12. 07. 2024. u 13:14

Danas je u Staroj Pazovi održana sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj su donete dve veoma bitne odluke. Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković dobio je poverenje odbora da nastavi svoj mandat na klupi "orlova" u predstojećim utakmicama u Ligi nacija, kao i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

ЗВАНИЧНО: Драган Стојковић Пикси остаје селектор Србије, измена правила о бонусима!

FOTO: Tanjug/Nemanja Jovanović/BG

Takođe, usvojene su i propozicije takmičenja za novu sezonu, a o svemu se i FSS oglasio saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

- Održana je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije putem video-konferencijske veze i doneto je nekoliko važnih odluka. Posle detaljnog izveštaja selektora „A“ reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, potvrđeno je poverenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom, a to je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija, gde će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Prvenstvo sveta u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine. Izvršni odbor je jednoglasno usvojio izveštaj selektora Stojkovića koji je predsednika Džajića i članove najodogovornijeg tela naše fudbalske organizacije upoznao sa planovima u narednom periodu i činjenicom da će već u septembarskom terminu doći do značajnih promena u igračkom kadru naše „A“ reprezentacije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Sredinom avgusta, selektor Stojković biće na raspolaganju predstavnicima medija za odgovore na sva pitanja. Podsetimo, našu „A“ reprezentaciju prve obaveze u novom ciklusu Lige nacija očekuju u septembru protiv Španije u Beogradu i Danske u Kopenhagenu. Izvršni odbor FSS prihvatio je predlog Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije da u sezoni 2024/25. svaki klub mora da ima dva bonus igrača u svojoj postavi. Usvojene su Propozicije takmičenja za prvenstvo Super i Prve lige za takmičarsku sezonu 2024/25. Doneta je odluka o izboru članova Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije koju će činiti predsednik Dejan Santrač i članovi Boško Jovanetić, Milan Jeremić, Branko Pavlović i Vladimir Nedeljković - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!