SUPERLIGAŠKA SCENA U NEOBIČNOM IZDANJU U SEZONI 2024/2025: Pola lige "podstanari"

M. Bl.

13. 07. 2024. u 08:22

IMT je još jedan u nizu klubova iz elitnog ranga srpskog fudbala koji će naredne sezone svoje utakmice kao domaćin igrati na drugoj lokaciji.

СУПЕРЛИГАШКА СЦЕНА У НЕОБИЧНОМ ИЗДАЊУ У СЕЗОНИ 2024/2025: Пола лиге подстанари

Foto: N. Paraušić

"Traktoristi" su obavestili Superligu da će sve mečeve sa sezonu 2024/2025. kao domaćini igrati na stadionu "Lagator" u Loznici i na taj način su dodatno proširili spisak "podstanara" u elitnom rangu.

Od ranije je poznato da će OFK Beograd biti domaćin u Zaječaru, Radnički iz Kragujevca u Leskovcu, a Tekstilac u Bačkoj Palanci. I to nije sve pošto će nekolicina Superligaša na startu sezone biti dislocirana zbog radova na promeni travnate podloge. Tako će Mladost iz Lučana privremeno biti domaćin u Užicu, Novi Pazar na svom pomoćnom terenu, Radnički iz Niša u Leskovcu, a Napredak po svemu sudeći u Loznici.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prvo kolo (20.jul) - Beograd: Crvena zvezda - Jedinstvo Užice: Mladost - OFK Beograd Bačka Palanka: Tekstilac - Vojvodina Novi Pazar: Novi Pazar - Spartak Beograd: Čukarički - Radnički Niš Bačka Topola: TSC - IMT Leskovac: Radnički 1923 - Železničar Loznica: Napredak - Partizan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI MILORAD ČAVIĆ?! Majkl Felps: Sva olimpijska zlata u Pekingu sam osvajao protiv dopingovanih!