PUMA: ''Želim da osetim atmosferu pune Marakane''

Filip Milošević

13. 07. 2024. u 13:55

Novi krilni napadač Crvene zvezde Puma Rodrigez rekao je danas da jedva čeka da oseti atmosferu pune "Marakane", a prvu priliku da zaigra na stadionu "Rajko Mitić" imaće u subotu 20. jula od 20 časova kad sedmostruki uzastopni šampion Srbije dočekuje Jedinstvo iz Uba u prvom kolu Superlige.

ПУМА: Желим да осетим атмосферу пуне Маракане

Foto: FK Crvena zvezda

- Osećam se veoma srećno što sam ovde. Otkad sam stigao, istina je da su me svi tretirali veoma dobro i nadam se da ću ostati u Zvezdi dugo. Takođe, dosta sam slušao o "Marakani" i o atmosferi koju prave naši navijači. Gledao sam klipove na internetu, ali sad to želim da osetim na svojoj koži. Nadam se da će biti pun stadion na otvaranju prvenstva - istakao je Puma za klupski sajt.

Reprezentativac Paname je istakao da su treninzi naporni, ali da je upravo to i potrebno tokom pripremnog perioda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Za sada sve protiče kako bi i trebalo, treninzi su intenzivni, u predsezoni smo, tako da ekipa trenira naporno. Do sad je sve bilo jako dobro, dočekali su me na najbolji način, uvek se trude da me podrže koliko mogu i sa jezikom, zahvalio bih se svima ovom prilikom na podršci - dodao je Hoze Luis Rodrigez, kako glasi puno ime i prezime Panamca.

Odigrao je Puma i dve pripremne utakmice u Rusiji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Veoma sam srećan što sam imao priliku da zaigram u prijateljskoj utakmici, jer sam se sa timom osećao veoma prijatno i opušteno. Nije bilo dovoljno vremena da se dokažem, ali dobro, nadam se da ću pokazati svim navijačima i saigračima mnogo više, kao i da ću pomoći ekipi - podvukao je Panama.

Istakao je na kraju brzonogi fudbaler i ciljeve za predstojeću sezonu.

- Dolazim sa velikom željom da osvojim sve moguće trofeje, a pošto igram u najvećem klubu u Srbiji, takođe jedan od ciljeva je i da se plasiramo u Ligu šampiona - zaključio je Puma.

BONUS VIDEO:  "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)