TRAGEDIJA: Izgoreo stadion novog prvoligaša, oglasio se predsednik kluba (VIDEO)

Tanjug

13. 07. 2024. u 22:58

Požar na stadionu fudbalskog kluba Gnistan u Helsikiju uništio je prostorije na stadionu, tribine i ostavio klub bez mesta za igru do kraja sezone, saopštio je klub danas.

ТРАГЕДИЈА: Изгорео стадион новог прволигаша, огласио се председник клуба (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Iks/lbertozzi

Kako prenosi Rojters, glavna tribina stadiona, kao i klupske prostorije, svlačionice, sav inventar - totalno je uništen u požaru koji se dogodio noćas.

Klub, koji je ove sezone izborio plasman u najjaču finsku ligu, izgubio je svu opremu i morao je da odloži sutrašnju utakmicu protiv Mariehamna.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Malo je verovatno da ćemo uskoro igrati na našem terenu. Ovo je strašna tragedija, sav inventar i oprema su izgoreli, a muški i ženski tim trenutno nemaju ništa, izjavio je predsednik kluba Risto Murto za finski YLE. 

U požaru nije bilo povređenih.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča.

12. 08. 2024. u 16:57

Komentari (0)

O BIOGORIVU, RUDOLFU I PODMORNICAMA: Od kada je čoveka civilizacija traži prijateljske energente