TADIĆ POKAZAO MAGIJU MORINJU: Dao gol po povratku u Fenerbahče (VIDEO)

Novosti online

14. 07. 2024. u 09:00 >> 08:40

Srpski fudbalski reprezentativac, Dušan Tadić vratio se u Tursku gde je nedugo nakon kraha Srbije na Evropskom prvenstvu, zaigrao u dresu kluba.

ТАДИЋ ПОКАЗАО МАГИЈУ МОРИЊУ: Дао гол по повратку у Фенербахче (ВИДЕО)

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

I odmah je dao gol za Fenerbahče, tek što je Žoze Murinjo preuzeo da vodi taj klub. Fenerbahče je sva četiri gola na pripremnom meču sa Strazburom postigao u prvom poluvremenu, a Dušan je dao drugi.

Sebastijan Šimanski je svoj tim doveo u vođstvo u petom minutu, Tadić je pogodio metu u 33, Rajan Kent u 37, a Edin Džeko u 45.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tadićev gol je bio veoma atraktivan, mada je kapiten reprezentacije Srbije imao i malo sreće.

Driblao je „biciklicom“ ulevo, šutirao unutrašnjim delom stopala i pogodio malu mrežu sa bar 25 metara iskosa sa desne strane.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Da je neko od njegovih saigrača pogodio loptu, Dušan bi verovatno upisao asistenciju, ali pošto nije, lopta je prevarila golmana i završila u mreži.

Pre samo dvadesetak dana Tadić je sa Srbijom odigrao poslednji meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj u kom je naša reprezentacija odigrala nerešeno sa Danskom. Posle poraza od Engleske i remija sa Slovenijom, ta dva boda nisu bila dovoljna za prolaz grupe.

BONUS VIDEO Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKAD JEFTINIJE Otkrijte čari destinacije sa idealnim plažama i sjajnim provodom!