OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Počela onlajn prodaja ulaznica za utakmicu sa novajlijom u Superligi

Novosti online

15. 07. 2024. u 18:45

Pred početak nove sezone, FK Crvena zvezda je objavila informacije o predstojećem meču protiv ekipe Jedinstva sa Uba, koja će ove sezone debitovati u Superligi Srbije. Duel između ove dve ekipe će se odigrati na stadionu "Rajko Mitić" u subotu od 20 časova.

ОГЛАСИЛА СЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Почела онлајн продаја улазница за утакмицу са новајлијом у Суперлиги

Č. Vuković

Na sajtu Crvene zvezde je objašnjeno kako se kupuju ulaznice onlajn putem i dodaje se da će prodaja na šalterima "Marakane" biti dostupna u petak od 10 do 18 sati, kao i na dan utakmice od 12 časova do početka meča.

Cene ulaznica su sledeće: Sever - 400 dinara; Istok - 500 dinara; Zapad - 700 dinara; Tribina Siniša Mihajlović - 1.400 dinara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Da se podsetimo, nakon osvojenog trofeja u Rusiji, Crvena zvezda je odigrala prijateljski meč protiv Taljaresa gde je sramno izgubila rezultatom 1:0. Taljares je taj gol postigao več u drugom minutu utakmice, nakon čega naši igrači nisu uspeli da izjednače.

BONUS VIDEO Himna Srbije i Rusije na meču Soči - Crvena zvezda

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE ZGODNI TELOHRANITELJ DONALDA TRAMPA? Izgleda kao glavni lik iz serije, a njegova hrabrost je oduševila ceo svet (VIDEO)