"NOSIĆE ME ENERGIJA SA TRIBINA": Novo pojačanje FK Partizan jedva čeka da zaigra, a naročito - u derbiju

Novosti online

15. 07. 2024. u 21:15

Milan Lazarević, nekadašnji desni bek FK Vojvodina, još jedno je pojačanje na ovoj poziciji u crno-belom taboru. Lazarević je potpisao ugovor na tri godine, nosiće dres sa brojem 50 i priključiće se ekipi koju predvodi Aleksandar Stanojević.

НОСИЋЕ МЕ ЕНЕРГИЈА СА ТРИБИНА: Ново појачање ФК Партизан једва чека да заигра, а нарочито - у дербију

FOTO: FK Partizan

Na samom početku razgovora za klupski sajt Lazarević kaže da se nije dvoumio kada je stigao poziv iz Humske ulice.

 - Poziv Partizana je došao iznenada. Nisam se dugo dvoumio jer je Partizan klub za koji navija pola države. Nadam se da ću se brzo uklopiti i adaptirati na zahteve kluba i trenera. Partizan je veliki klub i normalno da ima velike ciljeve, a ja se nadam da ću pomoći u ostvarivanju tih ciljeva. Nadam se da ćemo sa novim trenerom napraviti bolje rezultate nego prošle sezone i da ćemo ravnopravno konkurisati za oba trofeja -  počinje Lazarević.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodaje da će njegov primarni zadatak biti da sačuva gol.

 - Ja sam igrač koji igra u poslednjoj liniji i moj primarni zadatak je da sačuvam gol , ali moja ambicija je da učestvujem u ofanzivnim akcijama svog tima gde volim da se pojavim u završnici napada i da asistiram. Smatram da imam dobar centaršut, pa sam u prethodnim klubovima bio zadužen za izvođenje prekida. Volim da analiziram protivničke igrače sa kojima imam direktan duel na terenu i da iz njih izađem kao pobednik - nastavlja defanzivac.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Rekao je i da dobro poznaje neke buduće saigrače, a iskoristio je priliku i da poželi Živkoviću brz oporavak.

 - Sa Antićem i Nemanjom Nikolićem sam igrao u Vojvodini i poznajemo se dobro, dok Živkovića poznajem van terena i ovom prilikom želim da mu poželim brz oboravak i da se što pre vrati na teren jer je Živković sjajan momak i fudbaler. Nadam se da ćemo što pre formirati i uigrati tim koji će biti kadar da ostvari dobar rezultat, jer je moj san bio da zaigram za klub koji igra Ligu šampiona, pa verujem da uz dobro vođstvo i kvalitet možemo dalje - poručio je bivši fudbaler Vojvodine.

Kaže da jedva čeka večiti derbi.

 - Večiti derbi je utakmica koja privuče najviše gledalaca u srpskom fudbalu. Navijači su ti koji daju najviše svojih emocija i smatram da se to prenese i na igrače na terenu. Zato derbi ima posebnu draž. Mislim da je želja svakog fudbalera iz Srbije da odigra bar jedan derbi - rekao je Lazarević.

Na kraju se dotakao i navijača i poslao im važnu poruku.

 - Impresioniran sam načinom na koji pružajupodršku kako na fudbalskim utakmicama, tako i na košarkaškim. To je jedan ambijent na kome može da pozavidi cela Evropa i ja ću dati sve od sebe, nošen energijom sa tribina, da ispunim njihove želje , a to su pobede i trofeji - zaključio je Lazarević

Partizan će u prvom kolu Superlige Srbije igrati protiv na gostovanju Napretku u Kruševcu u petak od 21 čas.

BONUS VIDEO: Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)