FUDBALSKA LUDNICA: Pun stadion u Madridu dočekao najveću zvezdu prelaznog roka

N. I.

16. 07. 2024. u 12:20

TRIBINE su prepune, ali se ne igra utakmica. U Madridu, na stadionu "Santjago Bernabeu" u toku je promocija najnovijeg i najvećeg pojačanja Real Madrida u letnjem prelaznom roku. Kilijan Mbape je danas zvanično predstvljen u svom novom klubu, a predsednik Florentino Perez koji je već ušao u legendu, kao najtrofejniji predsednik Madriđana, uručio je Mbapeu dres sa brojem devet.

ФУДБАЛСКА ЛУДНИЦА: Пун стадион у Мадриду дочекао највећу звезду прелазног рока

Instagram Real Madrid

Pred više od 60.000 oduševnjenih navijača Mbape se pojavio u društvu cele svoje podorice i brojnih prijatelja, a na posebnoj bini na centru terena organizovana je promocija koja je više ličila na scenski spektakl nego na dobrodošlicu fudbalera u najtrofejniji svetkski klub.

Uz florentina Pereza je sedeo Mbapeov zemljak, nekdašnji as i trofejni trener Zinedin Zidan. Inače, juče su u Realovom trening centru počele pripreme ekipe za sledeću sezonu u kojoj Real brani titulu prvaka Španije i Evrope.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)