APEL LEGENDE: Klinsman protiv pet izmena u fudbalu

Novosti online

16. 07. 2024. u 13:58

NEKADAŠNjA nemačka fudbalska legenda i trener Jirgen Klinsman pozvao je čelnike FIFA i UEFA da ukinu pet izmena na utakmicama i vrate na tri kako je bilo sve do izbijanja pandemije korona virusa.

АПЕЛ ЛЕГЕНДЕ: Клинсман против пет измена у фудбалу

FOTO: Profimedija

Klinsman: Ukinuti kovid pravilo o pet izmena na utakmici- To je kovid pravilo, a kovid je gotov. Vratio bih se na tri zamene i timove od 23 igrača za velika takmičenja. Razumem da je pravilo bilo neophodno pre tri godine, ali kovid je gotov - rekao je doskorašnji selektor Južne Koreje u intervjuu za engleske medije.

Bivši fudbaler i selektor Nemačke smatra da pravilo o pet izmena može da bude i kontraproduktivno za trenere.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Sada je problem za nas trenere što sa pet dozvoljenih rezervi uvek mislite da možete da ubacite sveže noge. Ali mislim da čak i ako igrač ima 'umorne' noge još uvek može apsolutno da napravi razliku na terenu -  dodao je Klinsman.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)